Vilniaus mokytojų namai
EN

Gabrielius Vagelis su pianistu Luku Gedvilu | Šventinis akustinis koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Kovo 11 d.
20:00 Val.

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, Kovo 11-ąją, dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis Šv. Kotrynos bažnyčioje surengs specialų šventinį akustinį koncertą kartu su pianistu, tarptautinių konkursų laureatu Luku Gedvilu.
Užburiančios fortepijono melodijos, jausminga Gabrieliaus kūryba bei išskirtinis balso tembras, kerintys pritariantieji vokalistai ir žinomi svečiai – visas šis derinys garantuoja be galo jaukų ir nepamirštamą vakarą.
Visada ryškus ir stilingas G. Vagelis žada ir šįkart nustebinti bei atlikti ne tik žinomiausius savo kūrinius, bet ir pristatyti naujienų.
„Kovo mėn. pradžia žymi dvi man labai svarbias šventes – Tarptautinę moters dieną ir Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, tad norėjosi šia proga visus pasveikinti ir surengti gražų akustinį pasirodymą. Labai smagu, kad šventinę programą su Luku ir visa komanda galėsime pristatyti tokioje nuostabioje erdvėje – Šv. Kotrynos bažnyčioje. Jau seniai svajojau apie pasirodymą šioje magiškoje vietoje ir labai džiaugiuosi, kad jau labai greitai vėl galėsiu susitikti su jumis“, – kalbėjo G. Vagelis.
---
Visi vyresni nei 6 metų amžiaus žiūrovai privalo viso renginio metu dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, priglundančius prie veido ir visiškai dengiančius nosį ir burną.
---
Duris atveriame: 19.30 val.
Koncerto pradžia: 20.00 val.
---
Kovo 10 d. ir renginio dieną bilietai brangs. Bilietus galite įsigyti čia: https://bit.ly/3Iqxp0z


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: