Vilniaus mokytojų namai
EN

Holivudo žvaigždės


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Kovo 18 d.
18:30 Val.

"HOLIVUDO ŽVAIGŽDĖS"

Talentingi kino ir teatro aktoriai, dainininkai, LRT projekto „Auksinis balsas“ laimėtoja Lina Rastokaitė ir Jokūbas Bareikis pristato naują, gyvo garso muzikinę programą, kurios metu skambės gražiausi populiariausių Holivudo filmų muzikos kūriniai. Teatralizuoto koncerto metu bus atliekamas ne tik filmų dainos, bet ir pasakojamos įdomios, neįtikėtinos istorijos iš kino filmų kūrimo proceso, asmenybių faktų ar juokingų nutikimų.

Šis koncertas skirtas visiems, pasiilgusiems gyvo, kokybiško, be galo energingo ir pozityvaus muzikinio pasirodymo! Visiems, kuriems patiko THE BEATLES SHOW su Jokūbu Bareikiu ir Rafailu Karpiu.

- Profesionalus muzikinių kūrinių atlikimas
- Nepriekaištingas aktorinis meistriškumas
- Įdomiai ir interaktyviai pateikti kino muzikos istorijos faktai
- Koncerte skambės Merlyn Monroe, Eltono Johno, Adelės, Lady Gagos, Stingo ir kitų atlikėjų dainos iš tokių filmų kaip "Liūtas Karalius", "Taip gimė žvaigždė", "Rokis", "Graži moteris", “Džeimsas Bondas“, „Jėzus Kristus Superžvaigždė“  ar net „Ledo šalis“

Kino muzikos pradžia laikomas XIX a. 9 dešimtmetis, kai buvo išrasta pirmoji kamera. Tai ir yra mūsų koncerto kelionės pradžia. Koncerto metu keliausime dešimtmečiais, į laikus, kuomet karaliavo Čarlis Čaplinas ir nebylusis kinas, į laikus, kai atsirado vaidybinis kinas ir, žinoma, daugiausia dėmesio skirsime jo didenybei - ponui Holivudui.

 „Nėra jokios evoliucijos istorijos. Yra tik gyvūnų sąrašas, kuriems Chuckas Norrisas leido gyventi.“

Lina Rastokaitė - vokalas
Jokūbas Bareikis - vokalas, gitara
Kostas Balčiūnas - gitara
Martynas Garbačas - bosinė gitara
Mindaugas Stundžia - perkusija
Vytis Smolskas - klavišiniai

Bilietai: www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/holivudo-zvaigzdes--vilnius-350471




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: