Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELTAS | JOHN LENNON ISTORIJA


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Kovo 28 d.
19:00 Val.

Koncertas perkeltas iš vasario 27 dienos.

Visi įsigyti bilietai galioja, jų keisti nereikia.

*Pirkėjai, kuriems netinka nauja renginio data, per 14 kalendorinių dienų (iki 2022 m. kovo 11 d. imtinai) gali kreiptis dėl  bilietų grąžinimo el. paštu info@bilietai.lt  pateikiant užpildytą bilietų grąžinimo prašymą. Prašymą rasite čia. 

Draugai scenoje ir gyvenime – operos solistas Rafailas Karpis ir aktorius bei muzikantas Jokūbas Bareikis – ruošia kokybiškos muzikos gerbėjams naują staigmeną. Visų klausytojų širdis palietę teatralizuotu muzikiniu pasakojimu apie legendinę grupę The Beatles, dabar muzikantai pasakos John Lenon istoriją.

Naujas muzikinis projektas atskleis svarbiausius ir negirdėtus faktus apie The Beatles lyderį ir jo spalvingą gyvenimą. Koncerte skambės gražiausios garsiosios ketveriukės ir John Lenon dainos: Obladi Oblada, Yellow Submarine, Imagine, Happy XMAS War is over, Lady Madona, Twist and Shout, Come together ir kitos.

Unikalus Jokūbo Bareikio ir Rafailo Karpio muzikinis projektas The Beatles Show trunka jau aštuonerius metus ir vis dar pritraukia pilnas sales. Atlikėjai sako, jog idėją sukurti antrą projekto dalį padiktavo patys klausytojai. „Žmonėms šis projektas tikrai labai patinka, tačiau vis sulaukiame klausimų, kodėl nėra vienos ar kitos dainos. Bet sutalpinti į vieną koncertą visko neįmanoma. Taip ir prasidėjo mintys, kad gal reikėtų padaryti antrą seriją. Pernai Džonui Lenonui būtų suėję aštuoniasdešimt. Norėdami nudžiuginti klausytojus ir pagerbti legendinį muzikantą, sukūrėme antrą projekto dalį. Kaip ir THE BEATLES SHOW, ji bus įvairialypė, energinga ir galinga. Patys be galo laukiame šių koncertų, nes jis mums teikia daug džiaugsmo. Su Rafailu ir gyvenime esame geri bičiuliai, mėgstame bitlų muziką, tikrai mėgaujamės šiais koncertais. Kai kažką taip smagu daryti, tai ir energija liejasi per kraštus, o publika tai jaučia.“

Rafailas Karpis – vokalas, fleita
Jokūbas Bareikis – vokalas, gitara
Vytis Smolskas – klavišiniai
Kostas Balčiūnas – gitara
Martynas Garbačas – bosinė gitara
Mindaugas Stundžia – perkusija

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/john-lennon-istorija--vilnius-347342/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: