Vilniaus mokytojų namai
EN

Auksiniai Lietuvos balsai. ONA KOLOBOVAITĖ, LIUDAS MIKALAUSKAS, EUGENIJUS CHREBTOVAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Spalio 2 d.
17:00 VAL.

Pranešame, kad renginys „(Vilnius) Auksiniai Lietuvos balsai. ONA KOLOBOVAITĖ, LIUDAS MIKALAUSKAS,EGIDIJUS BAVIKINAS“, kuris turėjo įvykti 2022 m. kovo 24 d. Vilniuje (Vaidilos teatre) yra perkeltas į 2022 m. spalio 2 d. Kotrynos bažnyčią (Vilniaus g. 30, Vilnius).
Bilietai lieka galioti tie patys. Papildomai kreiptis nereikia.
Renginio metu Jums bus priskirtos tos pačios vertės arba geresnės vietos.
Kam netinka nauja renginiu data prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766
Prašymai priimami iki balandžio 1 d.

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.



Dėmesio. Keičiasi atlikėjas. Egidijų Bavikiną keičia Eugenijus Chrebtovas.

Dėkojame už supratingumą. Renginio orgazinatoriai

 

Auksiniai Lietuvos balsai

Ona Kolobovaitė, Liudas Mikalauskas, Eugenijus Chrebtovas

Spalio 2d. 17val.

Šv. Kotrynos bažnyčioje

       Pagaliau susivieniję Auksiniai Lietuvos balsai dovanoja Jums nuostabiausią operečių, miuziklų ir dainų puokštę. Ją su meile surinko dainininkai, kurių balsai, charizma ir meistriškumas atskleis tikrąjį miuziklų spindesį:

      LIUDAS MIKALAUSKAS, vienas įžymiausių lietuvių jaunosios kartos bosų, kaip visuomet, įžengs į sceną pasiryžęs atiduoti visą savo širdį.

      Nuostabaus balso savininkas, garsus operos solistas, Eugenijus Chrebtovas.  Šiuo metu sėkmingai kuria vaidmenis Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, taip pat pasirodo solinių koncertų metu Lietuvoje bei užsienyje.

     Bei žavingoji ONA KOLOBOVAITĖ, užburianti muzikalumu ir nuoširdumu, pakvies išgyventi kiekvieną muzikos taktą, bei kartu patirti dainose atsiskleidžiančias jausmų audras.

 

Būkite kartu su jais jau spalio 2d. 17val. Šv. Kotrynos bažnyčioje.

 

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/vilnius-auksiniai-lietuvos-balsai-ona-kolobovaite-liudas-mikalauskasegidijus-bavikinas-353814/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: