Vilniaus mokytojų namai
EN

Labai asmeniškos dainos - Neda Malūnavičiūtė ir Richardas Banys


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Gruodžio 7 d.
19:00 VAL.

Gruodžio mėnuo visada užburiantis, jausmingas ir toks su maloniu jauduliu, nes jau kvepia didžiausiomis metų šventėmis. Jau galvojame kuo pradžiuginsime savo artimuosius ir draugus.

Tad gruodžio 7 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje savo koncertą surengs ir taip šventinį laikotarpį, bei švenčių laukimą pradės Neda Malūnavičiūtė ir Richardas Banys.

Programa “Labai asmeniško dainos” tai per 30 metų sukurtos dainos specialiai Nedai ir dabar įvilkos į “kitokį” muzikinį rūbą. Koncerte skambės atlikėjos vizitine kortele tapusios Andriaus Kulikausko dainos „Į tave", „Žingsniai ne tie“ bei Andriaus ir Audriaus tandemo sukurti hitai „Eilinė diena rojuj“, „Pasaka“ ir kitos, gal kiek mažiau girdėtos dainos. Tai dainų akustinė versija su daugybe jausmų, dinamikos, žaismės, vokalinių bei instrumentinių improvizacijų. Todėl dainos yra labai asmeniškos, papuoštos itin subtiliu fortepijono ir fleitos skambėjimu.

 Koncertas sukurs tikrą švenčių pradžią, užburs emocijomis, jausmais ir privers susimastyti, pasidžiaugti ir atrasti. “Labai malonu šventinį mėnesį pradėti su muzika, ir būtent tokioje vietoje kaip Kotrynos bažnyčia. Mes tikime, kad šis koncertas jus užburs ir emocijos išsilaikys iki didžiųjų metų švenčių” - į koncertą kviesdama sakė Neda Malūnavičiūtė.

Jaunas, talentingas džiazo pianistas Richardas Banys ir trisdešimties metų sceninę patirtį turinti džiazo vokalistė, fleitininkė Neda Malūnavičiūtė susitiko prieš 6 metus. Jie abu yra džiazo trio NEDA/LABUTIS/BANYS nariai, bet mielai neria ir į kitus žanrus. Neda yra išleidusi 6 populiarios muzikos albumus, dainas jai rašė tokie kompozitoriai kaip Andrius Kulikauskas, Aurelijus Ščiuka, Žeraldas Povilaitis, Olegas Ditkovskis bei nuostabus kompozitorių tandemas Andrius Borisevičius ir Audrius Balsevičius.

Išskirtinis kokybiškos muzikos vakaras gruodžio 7 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje.

-----
                             Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas, gali būti kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/labai-asmeniskos-dainos-neda-malunavicute-ir-richardas-banys-353762/

 

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: