Vilniaus mokytojų namai
EN

Choro KIVI 25-mečio koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Gegužės 24 d.
18:30 VAL.

2022 m. gegužės 24 d., 18.30 val., Šv. Kotrynos bažnyčioje vyks choro KIVI 25-mečio koncertas!

Koncerte skambės gražiausi  lietuvių ir užsienio kompozitorių kūriniai, kuriuos per 25-erius metus atliko vienas labiausiai pripažintų pasaulyje vaikų ir jaunimo choras KIVI.

Chore KIVI dainuoja apie 100 vaikų ir jaunimo, nuo 5 iki 18 metų amžiaus. Tai – įvairių Vilniaus miesto mokyklų mokiniai, norintys ne tik puikiai praleisti laisvalaikį, bet ir išmokti improvizacijos bei ansamblinio dainavimo paslapčių. Dalyvaudami įvairiuose renginiuose, vaikai tampa laisvesni, pasitikintys savimi, kūrybingi, išmoksta bendrauti ir bendradarbiauti tarpusavyje.

Vaikai su dideliu malonumu lanko dainavimo užsiėmimus. Puiki darbo atmosfera, stilistiniu požiūriu naujai pateikiami kūriniai, dalyvavimas įvairiuose festivaliuose ir konkursuose – tai raktas į vaikų norą tobulėti, pasitikėti savimi, tad nenuostabu, jog vaikai tampa neišskiriamais draugais, o laimėjimai tarptautiniuose konkursuose pažadina dar didesnį norą siekti užsibrėžtų tikslų.

Buvimas kartu, įsiklausymas, mokymasis kartu su vaikais yra bene svarbiausi šiuolaikinio vadovo bruožai, kuriuos būtina puoselėti, su jais ekperimentuoti bei improvizuoti.

Per 25-erius metus choro KIVI nariai tapo daugelio tarptautinių konkursų bei pasaulio chorų žaidynių laimėtojais.

 

Bilietai: https://lvjc.lt/atsiskaitymas/1/?event=1575&event_time=7346

 

 

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: