Vilniaus mokytojų namai
EN

STING in Jazz I VILNIUS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 14 d.
18:00 VAL.

‘‘In Jazz‘‘ projekto rėmuose jau 8 metus organizuojami išskirtiniai projektai tokie kaip ,,Nirvana in Jazz’’, ,,Led Zeppelin in Jazz’’, ,,Queen in Jazz’’ kaskart sulaukia didelio žiūrovų susidomėjimo ir stebina anšlagais tapusiais koncertais. O dabar su dideliu džiaugsmu ir pasididžiavimu ‘‘in Jazz‘‘ projekto kūrėjai pristato ilgai ir su didele meile žiūrovui ruoštą naujieną – ,,STING in Jazz“ koncertą.
,,Shape Of My Heart‘‘, ,,Englishman in New York‘‘, ,,Desert Rose‘‘, ,,Fragile‘‘ ir daugelis kitų pasaulinių hitų atgims naujoviškoje nepakartojamoje džiazo interpretacijoje „Sting in Jazz“ koncerto metu.
‘‘Sting in Jazz‘‘  - tai didelis koncertas–fantazija, paremtas žinomo Britų atlikėjo, dainininko ir aktoriaus Stingo dainų temomis. Koncerto programoje atlikėjai perteikia savo džiazo interpretacijas žinomomis Stingo dainų temomis.
Puikūs muzikantai, kurių meistriškumas ir profesionalumas nekelia jokių abejonių, padovanos netikėtą ir prabangų reginį akims ir atgaivą sielai.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: