Vilniaus mokytojų namai
EN

(Atšauktas) Grupės KITAVA koncertas - skirtas Lietuvos kariuomenės dienai


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Lapkričio 23 d.
19:00 VAL.

Pranešame, kad renginys Grupės KITAVA koncertas - skirtas Lietuvos kariuomenės dienai, turėjęs įvykti lapkričio 23 d., yra atšaukiamas.
 

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2022 metų gruodžio 9 dienos.

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

Grupės KITAVA gyvo garso koncertas skirtas Lietuvos kariuomenės dienai
1918 m. lapkričio 23 d. gimė Lietuvos kariuomenė! Minint 104 – asias Lietuvos kariuomenės gyvavimo metines, Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje vyks grupės “Kitava” gyvo garso koncertas. Jame skambės dainos kupinos meilės Tėvynei ir jos laisvei.
Jau du dešimtmečius gyvuojanti grupė “Kitava” spėjo tapti svarbiu Lietuvos nacionalinų švenčių muzikiniu simboliu. Vasario 16, Kovo 11 ir kitos mums visiems svarbios dienos neįsivaizduojamos be šios grupės dainų. Dauguma grupės dainų yra apie Lietuvą, jos grožį ir meilę Tėvynei. Išgirdus pirmuosius grupės dainų “Tu Lietuva, tu mana”, “Žemė mano”, “Skamba Lietuva”, “Tyliai skesta”, “Sėk sesule” akordus, daugelio klausytojų širdys pradeda plakti sparčiau ir apima žodžiais neapsakomas patriotizmo ir pasididžiavimo savo Tėvyne jausmas.
Susitinkame kariuomenės dienai skirtame šventiniame koncerte, lapkričio 23 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje.
---------
Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas, gali būti kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: