Vilniaus mokytojų namai
EN

VAKARAS SU BARDAIS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Lapkričio 21 d.
19:00 VAL.

Lietuvos bardų grandai kviečia Jus į nuostabų ir romantišką vakarą !
Žinomi teatro ir kino aktoriai, bardai GEDIMINAS IR AINIS STORPIRŠČIAI – tai šeimyninis muzikinis tėvo ir sūnaus duetas. Ainis spinduliuoja jaunatviška energija, o Gediminas Storpirštis – kaip visada santūrus bei nuoširdus. Šie skirtingoms kartoms priklausantys aktoriai gerai žinomi įvairaus amžiaus publikai. Juos žino ir maži, ir ūgtelėję, ir jau užaugę muzikos bei teatro mėgėjai. Tėvo ir sūnaus duete išgirsite gražiausias jųdviejų atliekamas dainas.
Lietuvos aktorius, režisierius, kompozitorius, dainų kūrėjas ir atlikėjas, teatro pedagogas, profesorius – AIDAS GINIOTIS. „Na dainuoti ir muzikuoti yra dainuoti ir muzikuoti – sakyčiau, toks linksmas ir gaivus užsiėmimas. Dainuoji juk ne iš skausmo – dainuoji iš meilės.” - sako atlikėjas.
ALEKSANDRAS MAKEJEVAS – Lietuvos atlikėjas, autorius, aktorius, rašytojas.
A. Makejevas teigia: „Muzika – visas mano gyvenimas, o geriausia gerbėjų dovana – nuoširdus „ačiū” po koncerto“. Pagrindinis atlikėjo instrumentas – gitara, o kuriamos dainos – apie tai, kas dedasi Lietuvoje. „Dažnai perteikiu ir savo patirtį, apdainuoju pažįstamus ir draugus“, – atskleidžia atlikėjas, kuris rašo dainas ne tik sau, bet ir kitiems Lietuvos atlikėjams, televizijų serialams, tokiems kaip „Garbės kuopa“, „Širdys paklydėlės“, „Be namų“, „Nekviesta meilė“, „Kelias namo“ ir kt.
Tad visus, kurie išsiilgę prasmingų žodžių ir gražios tikros muzikos kviečiame į susitikimą lapkričio 21 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje !



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: