Vilniaus mokytojų namai
EN

AURELIJUS GLOBYS IR ZBIGNIEV LEVICKI „Amžiaus dvikova: smuikas ir gitara''


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Sausio 18 d.
19:00 VAL.

AURELIJUS GLOBYS IR ZBIGNIEV LEVICKI
„Amžiaus dvikova: smuikas ir gitara“

2 RAUNDAS !!!

         Į muzikos ringą sugrįžta „Smuiko ir gitaros amžių dvikova“, kurioje bus gausu emocijų ir aistringo muzikos skambesio. Muzikiniame ringe antram raundui susitinka seni bičiuliai – Zbignevas Levickis, pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas, ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys.

        Gitara ir smuikas – skirtingi instrumentai, tačiau abu jie gali savitai atskleisti repertuarines, technines, stilistines galimybes. Koncerte skambės gerai žinomų klasikinių kūrinių virtuoziškos improvizacijos ir specialiai šiam projektui parašyti kūriniai.

       Dvi skirtingos stichijos – gitara ir smuikas – atskleis savo dar nepažintas puses. Energijos, netikėtų derinių ir intrigos vakarą svarbiausia ne stilistinės vingrybės ar laimėjimas bet kokia kaina, o draugystė ir atsidavimas savo mūzai. Abiejų kovotojų siekis, tikime, bus išpildytas su kaupu – tai siekis, kad visi pajustų meilę tą, kurią abu sudėjo kurdami programą – karštą, atvirą ir drąsią!

      Nepraleiskite šanso sausio 18 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje tapti šios meistrų dvikovos liudininkais ir savo palaikymu bei aplodismentais nulemti kovos baigtį.

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/aurelijus-globys-ir-zbignev-levicki-amziaus-dvikova-smuikas-ir-gitara-371233





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: