Vilniaus mokytojų namai
EN

XXV Jubiliejinis akordeono festivalis „Vilnius 2022''. Įžūliai subtilūs_ Grupė „SUBTILUS''


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Lapkričio 11 d.
19:00 VAL.

Grupė „SUBTILUS“
Laurynas Vaitkus (tenorinė birbynė, lumzdelis),
Žygimantas Baltrūnas (akordeonas, klavišiniai),
Tautvydas Jurkša (akordeonas, keytar’as)
Vytautas Švažas (mušamieji, perkusija)
Lietuva
Dalyvauja VALERIJA KUČERENKO, Ukraina (vokalas)

Grupė sukūrusi unikalų skambesį, kurio nesupainiosi su niekuo, tai world/fussion, jazz, rock, modern folk, crossover stilių muzika. Klausytojai po koncertų kone vienbalsiai teigia, kad grupės nepriekaištingas muzikos atlikimas nepalieka abejingų. Energetika tiesiog sprogsta visų koncertų metu ir to neatsiejama dalimi yra kiekvienas grupės narys. Ir nesvarbu ar jie groja savo kūrybos muziką, džiazo standartą, rock – pop, ar modernų folką, jų koncertuose tai skamba dar negirdėtai.

Drauge su grupės vaikinais koncertuos Lietuvoje gyvenanti ukrainiečių dainininkė Valeriya Kucherenko, su kuria 2022 m. birželį pristatė dainos vaizdo klipą pagal ukrainiečių liaudies dainą „Chornobrivci“. „Muzika yra laisvė. Muzika yra viena kalba, kurią visi jaučia ir supranta“ -sako daininkė, o jai antrina Lietuvoje puikiai žinomos ir visų mėgiamos grupės „Subtilus“ muzikantai renkantys pilnas koncertų sales, kuriose kaista publikos šilta reakcija ir neslepiamas žiūrovų susidomėjimas būti įtrauktiems, įkrautiems  ir prakalbintiems viena kalba- muzikos kalba. Pašėlę scenoje, atsakingi gyvenime, kuriantys, ieškantys „subtiliečiai“ jubiliejinio akordeono festivalio „Vilnius 2022“ klausytojams pristatys vidinės energijos ir emocijų kupiną elektroninio skambesio spalvinę gamą persismelkusią lietuvišku  autentiškumu.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/izuliai-subtilus_-grupe-subtilus-372311/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: