Vilniaus mokytojų namai
EN

PAPILDOMAS. Dainotas Varnas ir Kauno bigbendas „FRANK SINATRA show'' / Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Gruodžio 28 d.
21:00 VAL.

Dainotas Varnas debiutuoja populiariausiame Lietuvoje tribute projekte – „Frank Sinatra Show“!
Drauge su Kauno bigbendu jis atliks net pusantros valandos populiariausių legendinio F. Sinatros dainų programą Vilniuje ir Kaune.
O per Naujuosius laukia specialus metų pabaigos šou – Marijampolėje!
„My Way“, „Strangers in the Night“, „Fly Me to the Moon“, „Under My Skin“, „Love and Married“ „Let It Snow“,„Santa Claus is coming to town“, „New York, New York“ – mažai rastum žmonių, kurie nebūtų bent vieno girdėję. Franko Sinatros superhitai, iškart suskamba kiekvieno galvoje.
Dainininkas juos atlikdavo labai lengvai – tiesiog virtuoziškai. Neapsirikite, jie atrodo plunksnos lengvumo tik todėl, kad Amerikos legenda pasižymėjo išskirtiniu muzikiniu talentu ir turėjo daugybę metų praktikos. Jis ypač saugodavosi peršalimo, o į pasirodymus scenoje žiūrėjo be galo atsakingai.
Dainuoti Franko Sinatros pilną dainų programą su bigbendu reikia ne tik talento ir įgimto muzikalumo, bet ir tam tikro tembro vokalo bei gebėjimo perteikti tą sunkiai nusakomą „sinatrišką“ žavesį.
Dainotas Varnas – vienas muzikaliausių ir gražiausio tembro Lietuvos popscenos dainininkų. Jis dainuoja beveik visą gyvenimą – nuo pat pirmos klasės legendiniame berniukų chore „Ąžuoliukas“. Ir vėliau vokalą tobulindamas pas tituluotus pedagogus ir vystydamas savo solinę karjerą. Jo gebėjimas žongliruoti net labiausiai vingriomis melodijomis tiesiog būtinas, kad sėkmingai atliktum Franko Sinatros dainas.
„Sulaukiau malonaus kvietimo iš Kauno bigbendo. Tai geriausia Kalėdų dovana, kurią jau gavau! Bus gražu, šventiška ir tikrai muzikalu. Jei svarstote, apie dovanas artimiesiems, labai verta pamąstyti apie šį koncertą. Aš pats seniai jau nebeperku dovanoms daiktų, o tik įspūdžius, emocijas, prisiminimus. Tai daug vertingiau“, – sako Dainotas Varnas.
Dainininkas šventiniams koncertams rengiasi tarsi aktorius pagrindiniam vaidmeniui svarbiame filme. „Perskaičiau, ką tik radau apie patį Sinatrą, dabar ėmiau domėtis to laikmečio amerikietiška muzika, mada, elgesio normomis, net kalbos maniera “, – sako D. Varnas.
„Frank Sinatra Show“ su Kauno bigbendu – rimtas iššūkis, tačiau didžiulio talento Dainotas Varnas turi visas tam reikalingas savybes. Laukia labai įdomus ir įspūdingas muzikinis įsikūnijimas.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: