Vilniaus mokytojų namai
EN

ROMANSŲ IR MEILĖS DAINŲ VAKARAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Sausio 17 d.
19:00 VAL.

Romansų ir meilės dainų vakaras

EUGENIJUS CHREBTOVAS – vokalas
EDGARAS DAVIDOVIČIUS – vokalas, gitara
TOMAS VARNAGIRIS – gitara

      Trys žavūs ir talentingi scenos vyrai  sausio 17 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje pasiruošęs suvirpinti susirinkusiųjų klausytojų širdis: pažadinti prisiminimus apie meilę, ilgesį, laukimą, prisilietimą… Koncerto metu romanso magija sujungs nostalgiją ir sentimentalų jausmingumą, įtraukdama kiekvieną klausytoją - juk visi savaip patyrėme ar suprantame meilę, visi turime savo širdies dainą.

Baritonas Eugenijus Chrebtovas - operos solistas, konkursų laureatas, gerai žinomas ir kaip pop klasikos atlikėjas. Dainininkas mano, kad operos solistai gali būti įdomūs ne tik operos mylėtojams. Jis nuolat ieško naujų posūkių savo kūrybinėje veikloje. Šią meilės kupiną muzikinę programą E. Chrebtovas ruošia kartu su gitaristu Tomu Varnagiriu .
Tenoras Edgaras Davidovičius – sparčiai karjeros laiptais kylantis jaunosios kartos operos solistas. Jaunasis atlikėjas pelnė ne vieną apdovanojimą įvairiuose konkursuose, aktyviai koncertuoja su grupe „ El Fuego“.  Šįkart Edgaras kausytojus džiugins ne tik nuostabiu dainavimu, bet ir gros gitara. “...gitara stovi kambario kampe, praeidamas pro šalį užmetu į ją akį ir nepraeinu nepalietęs” – sako atlikėjas.

Ką dar galima pridurti…..tik gal, kad šis puikus koncertas žada nuostabią muziką ir gerą nuotaiką vėsų žiemos vakarą.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: