Vilniaus mokytojų namai
EN

Nuotaikingas koncertas vaikams „Muzikinis nuotykis su bardais”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Vasario 5 d.
12:00 VAL.

Nuotaikingame koncerte „Muzikinis nuotykis su bardais” laukiami mažieji klausytojai
2023 m. vasario 5 d. vidurdienį, 12 val. į nuotaikingą koncertą „Muzikinis nuotykis su bardais” Šv. Kotrynos bažnyčioje kviečiami mažieji klausytojai ir jų tėveliai. Čia į sceną žengs ir muzikines istorijas pasakos bardai Vytautas V. Landsbergis ir Andrius Kaniava, o koncerto smagią nuotaiką kurs vaikų draugas, aktorius Vytautas Rašimas.
Vytautas V. Landsbergis – rašytojas, režisierius, poetas, stovyklų vaikams organizatorius, dainų autorius ir atlikėjas, puikiai atpažįstamas iš rudnosiukiškų istorijų, mėgstantis traukti smagias daineles kartu su vaikais ir suaugusiais. Šiam specialiam „Muzikinio nuotykio” pasirodymui atlikėjas ruošia neprailgsiantį ir įsimintiną susitikimą su mažaisiais bičiuliais. Neišsemiamas istorijas apie rudnosiuką jis papildys dainelėmis, kurias kvies padainuoti drauge.
A. Kaniava yra daug metų vaidinęs muzikiniuose spektakliuose, parašęs jiems nemažai dainelių, sukūręs įsimintinus personažus, kuriuos iki šiol myli ir prisimena jau užaugę (bet širdyje nepasenę) vaikai. Prieš keletą metų aktorius su scenos kolegomis šėlo teatralizuotuose koncertuose „Ten seneliai jauni“. Vėliau sukūrė miuziklą šeimoms „Pabėgimas iš Trepsės namų“ (pagal J. Avyžiaus apysaką „Aštuonetas iš Trepsės namų“), kur prakalbino lėles ir nuotaikingai, jautriai, be pataikavimo jauniems žiūrovams papasakojo pilną nuotykių lėlių kelionę iš nedėkingos mergaitės Trepsės namų. Šio pasirodymo metu dainuojantis aktorius kvies į įdomią, pilną netikėtumų ir nuotykių muzikinę kelionę su skraidančiu Paršiuku, Laiminguoju Hansu, tik truputį baisiais Plėšikais ir kitais personažais, gyvenančiais spektaklių dainose.
Koncertą ves ir žaismingą atmosferą kurs ir mažiems, ir dideliems puikiai pažįstamas aktorius Vytautas Rašimas. Aktoriaus balsas skamba animaciniuose filmukuose, spektakliuose, o štai Šv. Kotrynos bažnyčioje jis kvies visus atėjusius leistis drauge į muzikinį nuotykį.
Prisijungti kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: