Vilniaus mokytojų namai
EN

Evelina Sašenko ir Egidijus Bavikinas | AUKSINIAI BRODVĖJAUS MIUZIKLAI


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Vasario 12 d.
18:00 VAL.

AUKSINIAI BRODVĖJAUS MIUZIKLAI

Aštrūs siužetai, kino filmus menantys vingiai ir, žinoma, iki paskutinių natų įtraukianti muzika – ir to dar maža, norint apibūdinti miuziklo žanrą. Ne veltui sakoma: verčiau bent kartą pamatyti, nei šimtą kartų perskaityti.

Aksominio balso savininkė Evelina Sašenko ir operos solitas Egidijus Bavikinas kviečia į išskirtinę pažintį su miuziklais, klausytojams pristatydami visų laikų žymiausius ir į žanro istoriją įsirėžusius kūrinius. Legendinias arijas jie papildys autentiškais talentais. Evelina – daugelio dainų konkursų ir projektų dalyvė, sužėrusi klausytojų simpatijas dėl puikiai atliekamų prancūziškų E. Piaf dainų, neblėstančios meilės kabaretų ir miuziklų melodijoms. Tuo metu tenoras Egidijus Bavikinas teatro žiūrovams pažįstamas dėl ryškių vaidmenų miuzikluose „Ugnies medžioklė su varovais“, „Paryžiaus katedra“, „Aida“, „Karmen“, ir kt., taip pat puikių, aukščiausius apdovanojimus pelniusių pasirodymų televizijos projektuose: „Triumfo arka“, „Žvaigždžių duetai“ ir kt. Neseniai operos solistas tapo ir LRT projekto „Miuziklo garsai“ nugalėtoju.

Sujungę pajėgas ir aistrą muzikai, Evelina ir Egidijus žada sukurti ypatingą Brodvėjaus nuotaiką. Koncerte skambės arijos iš ilgiausiai Brodvėjaus scenoje skambėjusio miuziklo „Katės“, pasaulinį pripažinimą pelniusio „Operos Fantomo“, nepakartojomo Eltono Johno „Aidos“, tikra istorija paremtos „Čikagos“ ir kitų žymiausių pasirodymų. Atlikėjams okomponuos visuomet muzikalus ir profesionalus pianistas Paulius Zdanavičius.

 

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/evelina-sasenko-ir-egidijus-bavikinas--auksiniai-brodvejaus-miuziklai-378878/





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: