Vilniaus mokytojų namai
EN

RENATA IR DEIVIS „Būk visados'' | VILNIUS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Vasario 24 d.
19:00 VAL.

RENATA IR DEIVIS

„Būk visados“

RENATA NORVILĖ - vokalas

DEIVIS NORVILAS - vokalas, gitara

LINAS DUŽINSKAS - fortepijonas

        Deivis ir Renata Norvilai - pora ir scenoje ir gyvenime, užburianti savo charizma ir puikiu humoro jausmu. Meilė muzikai daugiau nei prieš dešimtmetį suvedė atlikėjus, tačiau prireikė nemažai laiko, kad pagaliau pora turėtų dainą, kuri būtų tik apie juos ir jų santykius. „Su Renata niekada neturėjome dainos, kurią būčiau sukūręs būtent mums. Visada dainuodavom mano dainas dviese arba perdainuodavom kitas. Taigi pirmą kartą parašiau dainą specialiai mums ir ją rašiau galvodamas tik apie mus. Turbūt todėl daina vadinasi „Būk visados“, – pasakoja Deivis, nusprendęs taip pavadinti ir šio vakaro programą.
        Žvarbų besibaigiančios žiemos vakarą, atlikėjai žiūrovus nukels į šiltą,  nuostabų muzikos ir jausmų pasaulį. Skambės visų pamėgtos dainos lydimos fortepijono ir gitaros garsų. Visa šio vakaro programa kupina šiltų emocijų ir tikrų jausmų.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/renata-ir-deivis-buk-visados--vilnius-380665/





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: