Vilniaus mokytojų namai
EN

BALTASIS KIRAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Kovo 31 d.
19:00 VAL.

Kovo 31 d. grupė „BALTASIS KIRAS“ kviečia į koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje !
„BALTASIS KIRAS“ – tai gyvos muzikos grupė koncertuojanti visoje Lietuvoje. Eina 15-ti metai, kaip grojame drauge su kolektyvu, ieškome vieni kitų, dalinamės akimirkomis paukščio skrydyje ir išgyvename muzikos palaimą. Kotrynos bažnyčioje ruošiame ypatingą programą, kuri turėtų suveikti kaip malda, padedanti pakilti iš kasdienybės į skliautų dangiškus atspindžius, sustabdanti laiką, nuraminanti, leidžianti patirti šio nuostabaus statinio architektūros magiją. Programoje skambės grupės kūriniai.
Grupės pasirodymuose svarbiausias buvimas kartu muzikos kalba, panyrant į ją ir rezonuojant drauge. Kasdienė magija slypi paprastuose dalykuose ir muzika yra vienas iš jų. Ji eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų, kuriuose visada gera ir ramu. Mes visi esame unikalioje savo gyvenimo kelionėje, kurios tempas kartais tampa greitesnis nei norėtųsi, tad svarbu stabtelėti, įsiklausyti į save bei kitą.
Kviečiame susiburti.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: