Vilniaus mokytojų namai
EN

E. Grygas. Baletas „Sniego karalienė“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Kovo 26 d.
12 val.

Vilniaus baleto mokykla „Nuotaika“ kviečia į baleto spektaklį visai šeimai „Sniego karalienė“ sukurtą pagal to paties pavadinimo H. Chr. Anderseno pasakos motyvais. H.Chr. Andersenas ne veltui tituluojamas pasakų karaliumi. „Sniego karalienė“ – vienas gražiausių ir giliausių jo kūrinių, visiems primenantis apie nepalaužiamą meilės ir gerumo galią.

Spektaklio  veikėjai – du neturtingi draugai Kajus ir Gerda. Nepaisant nepritekliaus jie moka džiaugtis gyvenimu, vaikus gąsdina tik pasakos apie žiaurią Sniego karalienę. Tačiau ji gyvena toli ir atrodo truputį nereali.

Vieną dieną pasirodo Sniego karalienė. Kajui į akį įkrenta veidrodžio šukė ir berniuko emocijos pamažu šąla. Sniego karalienė išsiveža Kajų į Šiaurę. Gerda negali susitaikyti su draugo praradimu, be to, ji netiki, kad berniukas iškeliavo savo noru ir leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę jo ieškoti.

Pasaka „Sniego karalienė“ moko pačių tauriausių vertybių, išryškina tyros meilės, drąsos ir tikros draugystės svarbą. Istorija primena, kad mylinti širdis visada nugalės blogio burtus ir net sunkiausią gyvenimo akimirką visada yra vilties.

Spektaklio metu pagal E.Grigo nuostabaus grožio muziką šoks per 80 Vilniaus baleto mokyklos „Nuotaika“ moksleivių.

Baleto spektaklis skirtas visai šeimai.

Bilietai čia: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/teatras/egrygas-baletas-sniego-karaliene-381761/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: