Vilniaus mokytojų namai
EN

Erica Jennings & Petras Geniušas | PASIMATYMAS MEILEI


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Vasario 14 d.
19:00 VAL.

Norint išreikšti meilę bei savo jausmus, galima rasti tūkstančius žodžių, bet geresnės kalbos nei muzika, pasaulis dar nematė. Minint Valentino dieną unikalioji Erica Jennings ir maestro Petras Geniušas kviečia į išskirtinį judviejų dueto koncertą.

Vienoje gražiausių sostinės scenų, po Šv. Kotrynos bažnyčios skliautais, susibursiantis duetas įsitikinęs, jog ča vyrauja nepaprasta akustika bei aura. Štai kodėl gvildenti visuomet aktualią, jaudinančią ir įkvepiančią meilės temą šioje bažnyčioje yra tiesiog nepaprasta patirtis. Ją puikaus balso savininkė ir žymus šalies pianistas įprasmins per muziką, į programą sudėję ir puikiai pažįstamas romantines melodijas, ir netikėtas muzikines variacijas.

Pasimėgaukite jomis „Pasimatymas meilei“ vakare drauge su Erica Jennings ir Petru Geniušu – jų muzikinės bendrystės atradimai privers šypsotis, dainuoti ir, žinoma, mylėti. 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/erica-jennings--petras-geniusas--pasimatymas-meilei-381914/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: