Vilniaus mokytojų namai
EN

Monika Liu | Šv. Kotrynos bažnyčia


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Vasario 13 d.
19:00 VAL.

Pristatyti atlikėją Moniką Liu – tas pats kas suvaldyti uraganą: tai niekuomet nenuspėjama, tačiau be galo talentinga, subtili ir abejingų nepaliekanti asmenybė. Jos muzika ir išskirtinis artistiškumas jau spėjo užkariauti ne tik Lietuvos, bet ir Europos klausytojų širdis. Nors Monikai netrūksta valiūkiškumo bei jėgos nepaklūsti įprastiems standartams, ši atlikėja visuomet be galo atvira ir nuoširdi.

Lydima savo scenos bendražygio Motiejaus Bazaro, meistriškai nardančio fortepijono klavišais, Monika grįžta į  Šv. Kotrynos bažnyčios sceną. Stiprią sinergiją sukūręs duetas žiūrovams pristatys autorines Monikos dainas, kurios reiškia ne ką kitą, kaip pačios atlikėjos gyvenimo pasakojimą. Tai nuostabios kūrybinės patirtys, kuriose galima išgirsti ekscentriško, alternatyvaus pop skambesio, džiazo nuotaikų, bosanovos ritmų, disko aidą ir, žinoma, gimtąją kalbą.

Puikiai derantis Monikos Liu ir Motiejaus Bazaro duetas koncerto metu primena upę: joje susilieja apnuoginta atlikėjos kūryba ir verianti fortepijono muzika. Nepraleiskite progos išgirsti!

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/monika-liu--sv-kotrynos-baznycia-382068/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: