Vilniaus mokytojų namai
EN

Zara McFarlane


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Balandžio 30 d.
19:00 VAL.

Festivalio kvietimu pirmą sykį Lietuvoje koncertuos Zara McFarlane – viena talentingiausių ir ryškiausių šių dienų britų džiazo vokalisčių.

Britų radijo stoties „Jazz FM” du kartus geriausia šalies džiazo dainininke išrinkta atlikėja su savo grupe festivalio programoje surengs du koncertus.

Džiazą, regį, soulą, folką savo kūryboje derinanti atlikėja – jau daugiau nei dešimtmetį gerai žinoma tarptautinėje džiazo scenoje.

Iš Jamaikos kilusios artistės karjeros „krikštatėviu“ laikomas įžymus britų didžėjus ir radijo laidų vedėjas Gillesas Petersonas, padėjęs atrasti ne vieną džiazo scenos talentą.

Geriausia džiazo atlikėja ji pripažinta Jungtinėje Karalystėje vykstančiuose MOBO ir „Urban Music Awards“ apdovanojimuose. Dainininkės pasirodymai vyksta visame pasaulyje – jos koncertą Stambulo džiazo festivalis paskelbė vienu geriausių programoje. 2018-aisiais Zara pati tapo BBC jaunųjų džiazo muzikantų apdovanojimų komisijos nare.

Naujausias dainininkės albumas „Songs of An Unknown Tongue“ – įkvėptas Jamaikos, iš kurios atlikėja yra kilusi. Kaupdama įkvėpimą ir patirtis, Zara keliavo į savo protėvių gimtinę, tyrinėjo jos istoriją, ieškojo unikalių ritmų, būdingų šiai šaliai. Rezultatas – muzikinių nuotykių ir originalių garsų kupinas įrašas, dar labiau išpopuliarinęs šią dainininkę.

Daugiau informacijos interneto svetainėje www.kaunasjazz.lt

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/zara-mcfarlane-383108/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: