Vilniaus mokytojų namai
EN

ONA KOLOBOVAITĖ ir EGIDIJUS BAVIKINAS | Ne tik apie meilę


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Balandžio 4 d.
19:00 VAL.

ONA KOLOBOVAITĖ ir EGIDIJUS BAVIKINAS

Ne tik apie meilę

Balandžio 4d. 19val.

Šv. Kotrynos bažnyčioje

 

Akompanuoja: BEATA VINGRAITĖ

Programoje „Ne tik apie meilę“  išsiskleis žinomos ir mylimos melodijos: garsiausios arijos ir duetai iš miuziklų, operečių, populiarios dainos. Na, o jas atliks dainininkai, kurių balsai, charizma ir meistriškumas atskleis tikrąjį vokalinės muzikos spindesį: tenoras Egidijus Bavikinas, sukūręs įsimintinus vaidmenis miuzikluose „Ugnies medžioklė su varovais“, „Paryžiaus katedra“,  „Aida“,  „Karmen“, ir kt. netruks įrodyti, jog koncertuose jo personažai tokie pat gyvi, įtikinami, kaip ir spektakliuose. Žavingoji dainininkė Ona Kolobovaitė, projekto „Triumfo arka“ laureatė,  užburianti muzikalumu ir nuoširdumu, pakvies išgyventi kiekvieną muzikos taktą bei kartu patirti dainose atsiskleidžiančias jausmų audras.

          Gera nuotaika ir nepamirštamos emocijos garantuotos visiems, nusprendusiems turiningai praleisti pavasario vakarą Šv. Kotrynos bažnyčioje.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/ona-kolobovaite-ir-egidijus-bavikinas--ne-tik-apie-meile-385236/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: