Vilniaus mokytojų namai
EN

WHITE & BLACK. The Magic of Piano (live show)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Balandžio 20 d.
19:00 VAL.

Lietuvos padangėje gimsta unikalus projektas, kuriame klasikinė muzika susijungia su populiariąja ir virsta magišku muzikos ir šviesų šou!

THE BEATLES, QUEEN, MICHAEL JACKSON, ELVIS PRESLEY, ELTON JOHN, STING, SCORPIONS, LOUIS ARMSTRONG, THE POLICE, BON JOVI, GEORGE MICHAEL, EROS RAMAZZOTTI, U2, ROXETTE

Koncerte skambės šių ir kitų pasaulinio garso grupių populiariausi kūriniai, atliekami fortepijonu ir violončele. Magijos ir autentikos renginiui suteiks bei įsimintiną atmosferą kurs specialiai šiam šou parinkti apšvietimo bei lazerių efektai, kurie užburs ir nuneš jus į kerintį muzikos ir šviesų pasaulį. Pasirodymas, kuriame žiūrovai išgirs unikaliai aranžuotus gerai visiems žinomus kūrinius, nepaliks abejingo nė vieno.

Kūrinius fortepijonu atliks Darius Mažintas, o violončele – Deividas Dumčius.

Darius Mažintas – puikiai Lietuvos kultūros padangėje pažįstamas vardas ir veidas. Šiuolaikinis lietuvių pianistas bei kultūrinių ir edukacinių projektų iniciatorius, kurio interpretacijos pasižymi ypatingu subtilumu ir išskirtine ekspresija, įstojo į Nacionalinę M. K. Čiurlionio menų mokyklą, baigė B. Dvarionio muzikos mokyklą, Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, stažavosi Džiuzepės Verdžio konservatorijoje Milane, turi ne vieną reikšmingą apdovanojimą už savo kūrybinę veiklą.

Deividas Dumčius – profesionalus violončelės atlikėjas ir pedagogas, tarptautinių konkursų laureatas, aktyviai dalyvaujantis meistriškumo kursuose, koncertuojantis solo ir su ansambliais. D. Dumčius baigė Nacionalinę M. K. Čiurlionio menų mokyklą bei Lietuvos muzikos ir teatro akademiją.

„Paprastai populiariosios muzikos atlikėjai pasinaudoja klasikinės muzikos elementais tam, kad sustiprintų savo kūrinį. Aš pagalvojau, o kodėl gi nepadarius atvirkščiai? Mano interesas ir tikslas – dekonstruoti populiariosios muzikos kūrinius ir juos perkurti visiškai naujai, pritaikyti jiems klasikinį skambėjimą. Aš į gyvenimą žiūriu kaip į žaidimą, nenoriu būti pernelyg rimtas, visur visada ieškau emocijų, todėl tikiuosi, kad šis projektas bus įdomus ir man pačiam, ir visiems geros muzikos mylėtojams“, - sako D. Mažintas.

WHITE & BLACK. The Magic of Piano – visiems geros muzikos ir kokybiško laisvalaikio mylėtojams!



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: