Vilniaus mokytojų namai
EN

Raul Midón I VILNIUS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Spalio 4 d.
19:00 VAL.

PANDA CONCERT pristato:
Džiazo legenda, amerikiečių virtuozas Raul Midón atvyksta į Lietuvą!
Tai reta ir itin svarbi proga visiems džiazo muzikos mylėtojams, nes Raul Midón pristatys savo naujausią 11-ąjį albumą „The Mirror” bei atliks seniai žinomus hitus. Koncerto metu pasinersite į tikrus neregėtų jausmų sąskambius, įspūdingą atgaivą ausims ir sielai.
Raul Midón vardas tvirtai įrašytas į džiazo muzikos istoriją, o jo gerbėjai visuomet išpildo sales per kraštus! Genijumi vadinamas dainininkas, dainų autorius, gitaristas ir multiinstrumentalistas pelnė žiūrovų simpatijas iš viso pasaulio.
Atlikėjas pelnė net du GRAMMY® apdovanojimus. 2018 m. GRAMMY® nominuotas už geriausią džiazo vokalinį albumą: „Bad Ass and Blind“, o 2019 m. GRAMMY® nominuotas už geriausią džiazo vokalinį albumą: „If You Really Want“. Pastarojo albumo pasakiškos, originalumu išsiskiriančios muzikos aranžuočių autoriumi yra pats Vince Mendoza, žymusis amerikiečių kompozitorius, muzikos aranžuotojas bei dirigentas, GRAMMY® laureatas, bendradarbiaujantis su Metropole Orkest ir WDR Big Band Köln, tokiais atlikėjais kaip John Scofield, Joni Mitchell, Michael Brecker, Björk.
Aukščiausius kokybės standartus pranokstantys Raulio Midóno koncertai Lietuvoje įvyks Spalio 4d. Vilniuje, romantiškiausioje sostinės salėjė – šv. Kotrynos bažyčioje ir Spalio 5d. Kaune – Kauno valstybinėje filharmonijoje. Bilietų kiekis itin ribotas.
Dviejų dalių koncertas prasidės 19:00 val.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: