Vilniaus mokytojų namai
EN

Banda Musicale dell’Arma dei Carabinieri koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Rugpjūčio 23 d.
20:00 VAL.

Ateinantį trečiadienį, rugpjūčio 23 d., 20 val., Šv. Kotrynos bažnyčioje Jazz Band sąstatu pasirodysiantis Karabinierių korpuso orkestras, Banda dell’Arma dei Carabinieri, padovanos klausytojams ypatingą koncertą.

"Nuo seno, net ir pačiuose atokiausiuose kampeliuose, tokie orkestrai prisideda prie muzikos pažinimo; šlovingasis Karabinierių korpuso orkestras - šios istorijos, kurios negalime ir neturėtume pamiršti, dalis", priminė Riccardo Muti, praeitą mėnesį dirigavęs orkestrui Ravenos festivalyje.

Banda dell’Arma dei Carabinieri visame pasaulyje žinomas dėl savo repertuaro įvairovės, nepriekaištingo atlikimo, orkestrantų, pasipuošusių nuostabiomis uniformomis, žavesio, kilnaus orumo ir gilaus atsidavimo muzikai. Koncertų salėse, teatruose, radijuje ir televizijoje - kur tik bepasirodytų, orkestras susilaukia sėkmės ir net griežčiausių kritikų pagyrų.
Niekas taip kaip Banda dell’Arma dei Carabinieri neskleidžia Italijos pojūčio - atpažinti ir pažinti save muzikoje, priklausančioje mums visiems.

Įėjimas nemokamas, tačiau priimsime tik tiek žiūrovų, kiek salėje yra sėdimų vietų.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: