Vilniaus mokytojų namai
EN

KALĖDINIS TANGO


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Gruodžio 11 d.
18:30 VAL.

KALĖDINIS TANGO

Aistringas bei kupinas paslapties žavingosios Evelinos Sašenko koncertas „Kalėdinis tango“, dovanos galingą emocijų ir energijos užtaisą, atkeliavusį tiesiai iš Argentinos gatvių. Tango lotyniškai reiškia „liesti“, tad neįmanoma išlikti abejingam šiai muzikai. Užburiančios tango melodijos: nuo  legendinių Ástor Piazzolla iki „tango balsu“ vadinamo Carlos Gardel muzikos, leis patirti ryškiaspalvį, kupiną žaižaruojančios aistros tango pasaulį. 

„Tango – tai ne tik aistra. Jame glūdi didžiulė jėga, paslaptis, fatališkumas. Tai – savotiška skirtingų pradų dvikova, kai niekas nežino, kas bus toliau ir kuo viskas baigsis“, -  intriguoja Evelina, kuriai temperamento tikrai netrūksta, o pasitikėjimo prideda ir tai, kad scenoje ją lydės itin profesionalūs ir patikimi bendražygiai pianistas Paulius Zdanavičius ir akordeonistas Nerijus Bakula.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kaledinis-tango-401419/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: