Vilniaus mokytojų namai
EN

Erica Jennings & Petras Geniušas: ĮKVĖPIMAS ATEINA NETIKĖTAI | Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Lapkričio 27 d.
19:00 VAL.

Erica Jennings & Petras Geniušas
ĮKVĖPIMAS ATEINA NETIKĖTAI


Svajingoji Erica Jennings ir maestro Petras Geniušas tęsia savo muzikinę draugystę. Šįkart unikalusis duetas scenoje su žinute apie įkvėpimą.

Nors kartą jį patyrę žino, jog šio fenomenalaus reiškinio, kaip ir meilės ar pasitikėjimo, prisišaukti bet kada neįmanoma – dažniausiai jis aplanko netikėtai, susuka protą, užvaldo mintis ir jausmus. Būtent apie įkvėpimą ir pasakoja šie du talentingi menininkai. Abu juos jungia aistra improvizacijai, kūrybai ir, žinoma, atsidavimas muzikai. Pasirinkę ją kaip bendravimo formą su klausytojais, Erica ir P. Geniušas žada svajingą vakarą, kuriame netruks gerai pažįstamų kūrinių. 

Visiems jiems – nuo romantiškų baladžių iki virpinančios klasikos – duetas žada suteikti savitą formą, išskirtinį skambesį ir, žinoma, tik nuo įkvėpimo priklausančia nuotaiką.

Patirkite jos žavesį su žavingąja Erica Jennings ir įstabiuoju Petru Geniušu! 

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/erica-jennings--petras-geniusas-ikvepimas-ateina-netiketai--vilnius-401336/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: