Vilniaus mokytojų namai
EN

The Best Of BILLY JOEL by Gaz Jenkins | Piano Man šou


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Vasario 13 d.
18:00 VAL.

Vasario 13 dieną, 18:00 val.
Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g.30), Vilnius
 
The Best Of Billy Joel

Vasario 13 d. Vilniuje, po romantiškais šv. Kotrynos bažnyčios skliautais įvyks unikalus Billy Joel dainų koncertas. Gaz Jenkins, atvyksiantis tiesiai iš Didžiosios Britanijos, pakerės savo charizma ir neįtikėtinu meistriškumu perteikti Billio Joelio dainas ir muziką žiūrovui.

Billy Joel – legendinis JAV dainininkas ir dainų autorius. Jo daina „Piano Man“, išleista 1973 m., tapo pirmuoju jo hitu. Remiantis Amerikos įrašų industrijos asociacijos duomenimis jis yra šeštas pagal parduotus įrašus Amerikoje. Jo septintojo, aštuntojo ir devintojo dešimtmečio hitai laimėjo šešis Grammy apdovanojimus ir Amerikoje buvo parduoti 150 milijonų tiražu.

Tuo tarpu Gaz Jenkins daugiau nei 25 metus atliekantis Billy Joelio dainas pastarojo manieroje, yra didžiulis Billio gerbėjas, kuris iš didelės pagarbos ir susižavėjimo žymiu dainininku sukūrė unikalų projektą – duoklę Billiui Joeliui. Išgirskite ir įsitikinkite patys!

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/the-best-of-billy-joel-402736/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: