Vilniaus mokytojų namai
EN

PROtėviai. MUZIKOS KELIONĖ LAIKU - Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Lapkričio 13 d.
19:00 VAL.

Gyvo garso koncerte lietuviškos muzikos kelionė laiku
 
Projektas „Muzikos kelionė laiku“, kuriame klausytojus pasitiks talentingieji Simonas Storpirštis, Liepa Mondeikaitė bei Justinas Lapatinskas, nepaliks abejingų. Atlikėjai, kartu su klausytojais, keliaus lietuviškos muzikos keliu, istorijomis, išgirs įvairius žanrus ir skirtingus laikmečius, nuo 1920 m. iki šių dienų hitų. Koncertas išplės muzikinį horizontą bei leis prisiminti, o galbūt ir atrasti mėgstamiausius atlikėjus bei jų dainas.
 
Muzika mus lydi ko gero per visus ryškiausius gyvenimo įvykius: nuo gimtadienių, pirmųjų vakarėlių su klasės ar universiteto draugais, iki pasimatymų, vestuvių, įsimintinų kelionių, šeimos susibūrimų ir daugelio kitų gražiausių akimirkų.
 
Šį kartą kviečiame jus pakeliauti laiku – laiku, kai muzika buvo ilgesio ir nerimo išraiška, kai kvietė maištauti, kai skelbė laisvę, kai stiliais ir įvairove augo kartu su mumis, o galiausiai – pradėjo pintis tarpusavyje.
 
Koncerte skambės amžinos dainos: Stasio Povilaičio, Vytauto Kernagio, Hiperbolės, Danutės Neimontaitės, Teisučio Makačino, Karališkos erdvės ir kitos populiarios lietuviškos dainos nuo praėjusio šimtmečio vidurio iki šių dienų.

Vokalas – Liepa Mondeikaitė
Vokalas, gitara – Justinas Lapatinskas
Vokalas – Simonas Storpirštis
Klavišiniai – Vytis Smolskas
Gitara – Kostas Balčiūnas
Bosinė gitara – Martynas Garbačas
Mušamieji – Mindaugas Stundžia
Smuikas – Ieva Makauskaitė



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: