Vilniaus mokytojų namai
EN

JUSTINAS JARUTIS | ŠV. KOTRYNOS BAŽNYČIA


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Gruodžio 25 d.
21:00 VAL.

Šį rudenį grandiozinį koncertą Vilniaus Vingio parke surengęs ir Metų koncertinio atlikėjo titulą „M.A.M.A.“ apdovanojimuose du metus iš eilės pelnęs Justinas Jarutis kviečia į Kalėdinius koncertus Šv. Kotrynos Bažnyčioje, Vilniuje.

Šių metų gruodžio 25-ąją, pirmosios Šv. Kalėdų dienos vakarą, populiarių kūrinių „Rugpjūtis“, „Rami“, „vandens”, „Savęs“ ir daugelio kitų hitų autorius surengs du šventinius ir jausmingus pasirodymus Šv. Kotrynos Bažnyčioje, Vilniuje.

"Po koncerto Vingio parke norėjau surengti intymesnį, jaukesnį pasirodymą. Šv. Kotrynos bažnyčią aš galiu laikyti savo namais, nes ten ne kartą teko koncertuoti ir jausmas dainuoti toje erdvėje yra neapsakomas. Visuomet gera grįžti namo", - dalinasi Justinas Jarutis.

Atlikėjas surengs du koncertus, kurie prasidės 18:30 val. ir 21:00 val.

Bilietus į Justino Jaručio koncertus Šv. Kotrynos Bažnyčioje jau galima įsigyti visose „Bilietai.lt” kasose ir internetu www.bilietai.lt 

Bilietų kiekis ribotas. 

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/justinas-jarutis--sv-kotrynos-baznycia-407115/

 

 

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: