Vilniaus mokytojų namai
EN

Godo Yorke | albumo „Perkūnija” pristatymo koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Vasario 2 d.
19:00 VAL.

Savo archajišku žavesiu Lietuvos klausytojus nukautavusi ir alternatyvaus pop veidą Lietuvoje keičianti Godo Yorke vasario 2 dieną kviečia į Šv. Kotrynos bažnyčioje vyksiantį naujo, gimtąja kalba parašyto albumo „Perkūnija” pristatymą!

Tai – didžiausias ir svarbiausias koncertas Godo Yorke karjeroje, tęsiantis pasisekimo sulaukusio debiutinio albumo „In Silence, In Sirens” istoriją. Anglų kalba kurtas albumas buvo palankiai įvertintas muzikos kritikų ir industrijos atstovų užsienyje, tačiau „Perkūnija” šaukiasi Lietuvos klausytojo ausies ir artimesnio santykio su mūsų visuomene, jos skauduliais bei atradimais.

„Mielieji, kviečiu visų sričių ir lyčių atstovus, pasakų ir kasdienybės herojus, telepatiškai susikalbančius ir beprotiškai mylinčius, vienišus ir paslaptingus, nusivylusius ir pakylėtus, angelus ir velnius į savo didįjį koncertą PERKŪNIJA!

Tai – rūbas belaikei meilei pasimatuoti, odė taikai, priešnuodis mūsų susvetimėjimui ir savidestrukcijai, ir mano jaunos, kuriančios moters balsas“, - dalinasi Godo Yorke.

Šio albumo pristatymo koncerte pasirodys ir ypatingi svečiai: scenoje kartu su kūrėja skambės šv. Jonų Gospel choro balsai, virpės kanklių stygos, prisijungs talentingi muzikantai ir mylimi draugai, giliai išjaučiantys Godo Yorke kūrybą. Godo Yorke ruošia intymią, nuoširdžią bei didingą ir spalvingą programą.

www.godoyorke.com

 

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/godo-yorke-albumo-perkunija-pristatymo-koncertas/6967/11923

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: