Vilniaus mokytojų namai
EN

Pauzė iki Kalėdų su Povilu Meškėla / Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gruodžio 8 d.
19:00 VAL.

“ Pauzė iki Kalėdų su Povilu Meškėla “

Artėjančios boso dienos proga – 20% nuolaida į visus PEPPER LIVE rengiamus koncertus spalio 13-15 dienomis su kodu BOSAS.

Povilas Meškėla su grupe kviečia į muzikinį vakarą, kupiną gyvos muzikos, tikrų istorijų, įdomių pauzių ir jaukaus Kalėdų šventės laukimo.

Pasak Povilo Meškėlos, Kalėdinis laikotarpis, tai metas, kai laikas įgauna kitokią prasmę. Tai atspirties taškas, kai gyvenimo užduoto beprotiško tempo fone, gali sau leisti stabtelėti pauzėje ir ramiai apmąstyti ką padarei, ko ne ir ką derėtų padaryti ateity. Galbūt vertėtų paskambinti savo mamai ar draugui, su kuriuo seniai bendravai, apkabinti savo vaiką, priminti savo mylimam žmogui, kaip stipriai jį myli ar tiesiog susitvarkyti savo spintą klausant mėgstamiausios dainos. Per Kalėdas slaptos svajonės tampa svarbesnės už racionalius tikslus, kaip ir mažos akimirkos- už amžinybę.

Šis šventinis vakaras skirtas tiesiog pailsėti, pabūti pauzėje su savimi, savo prisiminimais, svajonėmis ir su savo Kalėdomis, kurios kiekvienam yra ameniškos bei individualiai skirtingos.

Koncerto metu akustiškai skambės ne tik iki skausmo žinomi hitai, kaip “ Drugys ”ir “ Dar ne vakaras ”, šventiniai, kalėdiniai kūriniai, bet ir seniai pamiršti arba visai negirdėti, nauji kūriniai. Kiekviena daina- atskira istorija, kurią jums įtaigiai papasakos magiškas Povilo Meškėlos vokalas.

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/pauze-iki-kaledu-su-povilu-meskela-vilnius-407498/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: