Vilniaus mokytojų namai
EN

Choro JAUNA MUZIKA Kalėdinis koncertas „NAKTIES DAINA''


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Gruodžio 26 d.
19:00 VAL.

NAKTIES DAINA – vilniečių ir miesto svečių itin laukiamas choro JAUNA MUZIKA Kalėdinis koncertas. Jau tradicija tapusi idėja praleisti antrąją šv. Kalėdų dieną kartu su JAUNA MUZIKA ir Maestro Vaclovu Augustinu šiemet įgauna naujų spalvų – paskatinti itin didelio klausytojų susidomėjimo ir norėdami su visais jumis susitikti, šiais metais skelbiame net du šventinius koncertus – 16 ir 19 val.

Ypatingas svečias – gitaristas, kompozitorius ir vokalistas Chris Ruebens, kurio kūryboje dera klasikinė, džiazo ir pasaulio (world) muzika. Koncertuodamas su Baltijos gitarų kvartetu ir savo ansambliu, gitaristas apkeliavo visą Europą ir Aziją. Chris‘o kūriniai yra laimėję tarptautinių konkursų, juos atlieka, aranžuoja ir įrašinėja tarptautinio pripažinimo sulaukę atlikėjai. Iš Belgijos kilęs muzikantas savo namais dabar vadina Lietuvą.

Po Šv. Kotrynos bažnyčios skliautais skambės Chris Ruebens ir šiuolaikinio šveicarų kompozitoriaus Ivo Antognini kūriniai chorui ir gitarai. „Džiaugiuosi galėdamas Lietuvos klausytojui pristatyti dar nepažintą nuostabų chorinės muzikos kūrėją Ivo Antognini. Kviečiu patirti savitą kompozitoriaus chorinio skambesio pasaulį - pasimėgauti nepaprastai organiška balsovada, džiazo harmonijos atšvaitais, pasigėrėti plačiu chorinės faktūros spalvų spektru“, - taip apie šį išskirtinio talento kompozitorių atsiliepia choro JAUNA MUZIKA meno vadovas ir dirigentas, koncerto programos sudarytojas Vaclovas Augustinas.

Praleiskime šiltą ir jaukų vakarą kartu!

 

PROGRAMOJE:

Ivo Antognini - Come to Me, Canticum Novum, The Angel

Chris Ruebens – Save it for a Rainy Day, Port Sunlight

Ivo Antognini - Lux Aeterna, Those Tender Words, Alleluia

Chris Ruebens - Preliudas, Amigo

Ivo Antognini - Hope is the Thing with Feathers, Jubilate Deo, Gloria in Excelsis

Chris Ruebens – Humming song

 

Vietos salėje be numeracijos.

 

Renginio nuoroda: https://jaunamuzika.lt/

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/choro-jauna-muzika-kaledinis-koncertas-nakties-daina-409703/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: