Vilniaus mokytojų namai
EN

Č. Gabalis ir „Vilniaus divertismentas“ NAKTIS MANHATANE


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Vasario 18 d.
18:00 VAL.

Muzikos garsais keliausime į romantišką ir meilės kupiną naktinį Manheteną kartu su išskirtinio balso savininku ir šilumos kupinu atlikėju Česlovu Gabaliu bei muzikos profesionalais – instrumentiniu ansambliu „Vilniaus divertismentas“ (vad. Irena Karsokienė)

Koncerte skambės 1930 – 1960 m. JAV kompozitorių „aukso amžiaus“ romantiškiausios dainos: „Night in Manhattan“, „Stardust“, „Smile“, „Isn‘t it romantic“ bei populiariausios melodijos iš XX a. Brodvėjaus miuziklų ir kino filmų – „Mėnesienos serenada“, “Vyras ir moteris”, “Diena ir naktis” ir kiti kūriniai. Jie susirinkusius nukels į XX a. Niujorką – spindintį, nostalgišką, nuotykių kupiną ir „visad nemiegantį“ miestą. 

Scenoje: Česlovas Gabalis (vokalas), orkestras „Vilniaus divertismentas“: Žilvinas Malikėnas (smuikas), Ramunė Grigienė (smuikas), llona Meškėnienė (smuikas), Feliksas Zakrevskis (fortepijonas), Irena Karsokienė (violončelė), Ernestas Ramelis (violončelė), Marius Leiburas (mušamieji), Eugenijus Mikšys (bosinė gitara), Ugnius Vaiginis (trimitas); koncerto viešnia Goda Gabalytė (vokalas). 

Koncerto vedėjas: aktorius Andrius Bialobžeskis.

Leistis į nepamirštamą, jausmingą kelionę kviečia „Geros muzikos ekspertai“.

__________________________________________________________________________

Daugiau informacijos: www.bardai.lt, tel. +37067223266 arba el.paštu: koncertai@bardai.lt

 

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/c-gabalis-ir-vilniaus-divertismentas-naktis-manhatane/6634/12279




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: