Vilniaus mokytojų namai
EN

VISŲ LAIKŲ GRAŽIAUSIA ASTOR PIAZZOLLA MUZIKA


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Lapkričio 22 d.
19:00 VAL.

XXVI Tarptautinis akordeono festivalis Vilnius 2023 ir Italų kultūros institutas Vilniuje pristato - BANDONEONO MEISTRĄ MARCO GEMELLI (ITALIJA) IR VALSTYBINĮ VILNIAUS KVARTETĄ SU KONCERTU - VISŲ LAIKŲ GERIAUSIA ASTOR PIAZZOLLA MUZIKA !
Marco Gemelli (bandoneonas)
Valstybinis Vilniaus kvartetas
Dalia Kuznecovaitė – pirmas smuikas, kvarteto meno vadovė
Algirdas Šochas – antras smuikas
Kristina Anusevičiūtė – altas
Viktor Rekalo – violončelė
Gražiausi kultinio kompozitoriaus ir atlikėjo argentiniečio Astoro Piazzollos kūriniai originaliam instrumentui bandoneonui tikra šventė tango muzikos gurmanams. Karštai atliekantis šią muziką italas iš Kalabrijos Marco Gemelli su Valstybiniu Vilniaus kvartetu, pristatys populiariausių Astoro Piazzollos kūrinių puokštę, bei įtrauks klausytojus į aistringa meile pulsuojantį tango muzikos pasaulį.
Marco Gemelli kartu su Vilniaus Valstybiniu kvartetu XXVI Tarptautinio akordeono festivalio VILNIUS 2023 uždarymo koncerte, pademonstruos gebėjimą nepaprastu talentu užfiksuoti Piazzollos muzikos esmę. Marco Gemelli bandoneonas puikiai skamba įvairiuose muzikiniuose kontekstuose, o pats muzikantas pasižymi neklystančia menine intuicija bei gebėjimu sukurti maksimalų ryšį su savo partneriais. Meistriškai su nauju įkvėpimu aranžuotų A. Piazzolla kompozicijų lengvumas bei atlikėjų stiliaus pojūčio ir aistros dėka koncertas tampa lyg gyvenimo istorijos puslapių perskaitymu ir atsinaujinimu.
Organizatorius - Lietuvos akordeonistų asociacija
Festivalį finansuoja - Lietuvos kultūros taryba
Koncertą remia - Italų kultūros institutas Vilniuje
Koncerto partneriai - Lietuvos Nacionalinė filharmonija
Festivalį globoja - Vilniaus miesto savivaldybė
Festivalio meno vadovas - pof. Raimondas Sviackevičius
Bilietai prekyboje jau netrukus
Bilietus platina bilietai.lt



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: