Vilniaus mokytojų namai
EN

Bardų dainų vakaras: Olegas Ditkovskis, Aidas Giniotis, grupė „Evelina ir Draugai“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Sausio 13 d.
18:00 VAL.

2024 m. sausio 13 d. 18 val. Laisvės gynėjų dienos proga, jungtinį koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje surengs žinomi Lietuvos bardai Aidas Giniotis ir Olegas Ditkovskis bei jaunųjų kūrėjų grupė „Evelina ir Draugai“.

Koncertą pradės dainuojamosios poezijos klasikas, aktorius Olegas Ditkovskis, kuris jau ne vienerius metus klausytojus džiugina puikiomis savo kūrybos dainomis. O. Ditkovskis - puikus melodistas, jautrių dainų kūrėjas. Atlikėjas itin retai koncertuoja vienas, ir būtent todėl yra labai laukiamas ir pasiilgtas.

Po bardo klasiko į sceną žengs režisierius, aktorius, dainų kūrėjas, pedagogas Aidas Giniotis, pastatęs gausybę nepamirštamų spektaklių vaikams ir suaugusiems „Keistuolių teatre“, „Atvirame rate“, Valstybiniame Šiaulių dramos ir kituose Lietuvos teatruose. Jo muzikinėje kūryboje netrūksta žaismingumo, ironijos, improvizacijos, o žiūrovai norom nenorom yra įtraukiami į pasirodymą.

Koncerto pabaigai – jaunieji kūrėjai, grupė „Evelina ir Draugai“, kurie kvies pasinerti į dainuojamosios poezijos ir jai artimų žanrų muziką. Evelina Dubauskaitė - atlikėja, dainininkė ir dainų autorė atliks savo kūrybos dainas su artimais bičiuliais muzikantais Greta Dūdyte, Aurimu Liudvinovičiu, Domu Ročka ir Laurynu Žiedu. Grupės muzika ir užburiantys balsai susipina su įtikinamais pasakojimais, sukurdami klausytojui nepamirštamą muzikinę kelionę.

Jaukus, kupinas gerų emocijų ir istorijų vakaras laukia visų apsilankiusiųjų sausio 13 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje. Į koncertą kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: