Vilniaus mokytojų namai
EN

Papildomas pasirodymas | MARIJA DŪDAITĖ: TRIBUTE TO ADELE


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gruodžio 29 d.
20:30 VAL.

MARIJA DŪDAITĖ (vokalas)
IEVA DŪDAITĖ (fortepijonas)
TADAS PETKEVIČIUS GRAJAUSKAS (gitara)
JULIJUS SIPAVIČIUS (mušamieji)

 

Pasiruošę magiškam vakarui su didžiausiais Adele hitais? Tuomet atverkite širdis ir patirkite šventinį stebuklą! Jį sukurs galingas, aksominis Marijos Dūdaitės vokalas, nugludintas konkursuose, meistriškumo kursuose, prestižinėse koncertų salėse.

Į Šv. Kotrynos bažnyčios sceną atlikėja žengs kartu su talentingais muzikantais tam, kad kultinės Adele dainos (tarp kurių – Hello, Easy On MeSomeone Like YouRolling in the Deep) išsiskleistų visu grožiu. Ne kartą sužibėjusi vaidmenimis Vokietijos operos teatruose, grįžusi į Lietuvą solistė netikėtai atrado kitą savo pusę: „vienoje programoje buvau paprašyta sudainuoti kelias Lady Gaga dainas. Operos dainininkei persijungti į kitą režimą – nemenkas iššūkis. Vis tik, drįstu sakyti, man pavyko ir dar... labai patiko! Nuo to laiko brandinau mintį pilnam pasirodymui ir štai...“, - šypsosi Marija.

Pasak atlikėjos, šis koncertas – duoklė Adele talentui bei dainoms, palietusioms mūsų širdis ir gyvenimus. Todėl programoje ypatingas dėmesys skiriamas net mažiausioms detalėms. Viskas – nuo apšvietimo iki dainų aranžuočių – sustyguota taip, kad visa galva panirtumėt į tekstų nuoširdumą bei melodijų gelmę.

Leiskitės į užburiančią kelionę per didžiausius Adele hitus!

Programoje kūriniai iš Adele repertuaro

 

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/papildomas-pasirodymas-marija-dudaite-tribute-to-adele/6948/12413




Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: