Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „Fiesta Flamenca“


VMN Didžioji salė
Ketvirtadienis
Gruodžio 28 d.
19 val.

Gitaros ir flamenko šokio duetas Duo de Flame pristato šventinę programą Fiesta Flamenca, kurioje spalvingai pasipuošę Ispanijoje vykstančių fiestų dalyviai persikelia į Lietuvą ir džiugins publiką įmantriais flamenko ritmais, ispaniškais gitaros sąskambiais, andalūzišku folkloru. Koncerto eigoje tapsite meilės flirto žaidimo ir aistringos koridos liudininkais.

Viva la Fiesta!!! 

Atlikėjai:

Liucija Puidokaitė:

Studijavo flamenko meną Ispanijoje ir kitose Europos šalyse pas profesionalius ispanų flamenko šokėjus. Baigusi LMTA akademinės muzikos mokslus, gilinasi į flamenko meną iš profesionaliosios pusės, eksperimentuoja derindama klasikinę muziką ir flamenko stilių. Vilniuje yra įkūrusi flamenko mokyklą, kurioje dalinasi įgytomis žiniomis ir patirtimi. Koncerte dalyvauja jos įkurtos „Šok Flamenko“ mokyklos šokėjos.

Algimantas Pauliukevičius:

Tarptautinių konkursų laureatas, gitaros virtuozas ir profesionalas, puikiai valdantis klasikinę ir flamenko gitarą. Jo gausus archyvinių įrašų palikimas dažnai transliuojamas Lietuvos Radijo eteryje. Yra nuodugniai studijavęs Vakarų Europos ir ispaniškąją muziką, bei folklorą. Dažnas Lietuvos ir užsienio scenos kviestinis svečias, jis nenustoja stebinti publiką naujomis atlikimo spalvomis. 

Koncerto kviestinis svečias dainininkė Luiza Steponavičiūtė:

Yra įgijus bakalauro laipsnį BIMM Music Institute London, kuriame studijavo įvairius dainavimo žanrus, tame tarpe ir ispanišką muziką. Dabar dėsto vokalą. 

Nuoroda You Tube:  https://youtu.be/wU-oqe1eV-8

Nuotraukos autorius Algirdas Kubaitis. 

Bilietai: 16.00 - 30.00 Eur. (Gruodžio mėnesį bilietai brangs).

Nuoroda į bilietus:

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/fiesta-flamenca-410773/



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: