Vilniaus mokytojų namai
EN

VILNIAUS CHORINIO DAINAVIMO MOKYKLOS „LIEPAITĖS“ KONCERTAS „ŠVENTŲ KALĖDŲ LAUKIME“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Gruodžio 4 d.
18:00 VAL.

VILNIAUS CHORINIO DAINAVIMO MOKYKLOS „LIEPAITĖS“ KONCERTAS

 

„ŠVENTŲ KALĖDŲ LAUKIME“

 

Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
2023 m. gruodžio 4 d. 18:00 val.

 

...Susikaupimo ir viltingo šviesos laukimo laike, artėjant vienai gražiausių ir kupinų stebuklų metų švenčių, Vilniaus chorinio dainavimo mokykla „Liepaitės“ kviečia į Adventinius koncertus „Šventų Kalėdų laukime“ šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30, Vilnius).

 

Jaukumo ir žiemiškos būties nuotaiką lietuvių rašytojų ir poetų tekstais perteiks Vilniaus kultūros centro teatro studijos „Elementorius“ (režisierė Eglė Storpirštienė) jaunoji aktorė Eglė Bružaitė, koncerto garso ir šviesos aplinką kurs Martynas Jocas.

 

2023 m. gruodžio 4 d. 18.00 val. koncerte klausytojai išgirs lietuvių liaudies dainų, lietuvių ir užsienio kompozitorių kūrinių, kuriuos atliks Ankstyvojo muzikinio ugdymo (vadovė Diana Mickevičiūtė), Pirmos klasės (Evita Rudžionytė), Antros klasės (vadovė Diana Mickevičiūtė) ir Jaunučių (4-5 kl.) chorai (vadovė Edita Jaraminienė).

Bilietai: 11.00–16.00 Eur.

www.kakava.lt

https://kakava.lt/renginys/sv-kaledu-laukime/7121/12388

 

Apie organizatorių:

 

Vilniaus chorinio dainavimo mokykla „Liepaitės“ jau trečią dešimtmetį buria vilnietes mergaites į darnų chorą, kurio ištakos siekia 1964 metus, kai buvo įkurtas garsusis mergaičių choras „Liepaitės“.

 

Aštuoniuose mokyklos choruose dainuoja apie 400 moksleivių. Chorai aktyviai įsilieja į Vilniaus miesto ir šalies muzikinį gyvenimą, dalyvauja šalies ir tarptautiniuose festivaliuose ir konkursuose bei pelno apdovanojimus. Chorinės muzikos mylėtojus „Liepaitės“ džiugina įsimintinais kūrybiniais sumanymais, atlikdamos miuziklus, operas vaikams, už kuriuos pelnė tris Lietuvos rekordus.

 

 


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: