Vilniaus mokytojų namai
EN

JURGA | Svajonių metai. PRADŽIA


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Sausio 1 d.
18:00 VAL.

JURGA | SVAJONIŲ METAI. PRADŽIA 

Svajinga, atvira, įkvepianti, o kartais net šiek tiek ekscentriška atlikėja Jurga Šeduikytė 2024-uosius pradeda skambiu pareiškimu – svajonių metai! Būtent tokią pradžią ji žada klausytojams, pirmąją metų dieną atėjusiems į jos ir bendražygių rengiamą koncertą. 

Tai ne pirmas kartas, kai į sceną atlikėja žengia vos spėjus metams persiristi per slenkstį. Tokie pasirodymai, anot Jurgos, jau tapę savotiška tradicija jai pačiai ir jos ištikimiems gerbėjams.

„Kažkada pirmąjį naujųjų metų rytą vaikščiojau Vilniaus gatvėmis ir supratau, kad tądien renginių nė su žiburiu nerasi. Daugeliui, kaip ir man, veikiausiai svarbu ir reikšminga palydėti senuosius. Vis tik panorau keisti taisykles ir su džiaugsmu sutikti pradžias. Taip gimė graži tradicija, padedanti man ir mano klausytojams koncerto metu įsikvėpti tokiems naujiems metams, kokių norisi. Lai šiemet jie būna svajonių“, – šypsosi Jurga. 

Po šventos Kotrynos bažnyčios skliautais koncertuosianti atlikėja susirinkusiems dovanos pačias gražiausias savo balades, puikiai visiems atpažįstamus hitus, neseniai gimusius ar dar tik dienos šviesos laukiančius kūrinius ir, kaip būdinga Jurgai, netikėtus siurprizus. Keletą jų atskleisti dainininkė ryžtasi čia pat – scena su Jurga dalinsis ilgametis bičiulis, multiinstrumentalistas Saulius Petreikis bei jauna atlikėja Nika Ganga. 

„Su Sauliumi esame dirbę įvairiuose projektuose, tačiau šįkart susitinkame specialiai mano koncertui. Didelė garbė, kad šis unikalus kūrėjas randa laiko ir noro drauge kurti muzikinę patirtį – neabejoju, jog laukia šis tas magiško. Ne mažiau svarbi yra ir kita viešnia – Nika Ganga, kurios balsas man yra be galo skaidrus ir gydantis. Tikiu, jog šios galios pasieks ir mano klausytojus, kuriems ruošiame pasirodymus“. 

Ir tai dar ne viskas, ką naujiems – svajonių metams – yra paruošusi Jurga. Klausytojus ji žada pakviesti į patirtį, kurią drauge nuspalvins tam tikra spalva ir kurios dėka gims visiškai naujas bendras tapybos darbas. Koks jis, pamatys ir pajaus tie, kurie naujus metus pradės su Jurga.

 

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/jurga--svajoniu-metai-pradzia-412484/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: