Vilniaus mokytojų namai
EN

ABBA ir kiti pasauliniai hitai


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Kovo 12 d.
19:00 VAL.

Šiame projekte išgirsite gražiausias, bei įsimintiniausias grupės dainas, kurios nuskambės ypatingai melodingai, lydimos trijų išskirtinio tembro savininkių. Mėgausitės tokiomis dainomis, kaip : „Dancing Queen – Mamma Mia“, Thank You for The Music“, „Happy New Year„ ir daugelį kitų šios neužmirštamos grupės dainų. Koncertas pilnas įspūdžių, netikėtumų, bei žanrų įvairovės.

Programoje taip pat skambės dainos su kuriomis užaugo šios dainininkės. Tai muzika apimanti kelis dešimtmečius ir net šimtmečius – nuo klasikos grožio iki retro smagumo, kino filmų, miuziklų, pop ir roko žanro kūrinių. Koncerte girdėsite tokias dainas, kaip: „ Jurgos arija“, Dangus tau dovanoja aukštį“, „ You Raise Me Up“, „ Barcarolle“, „ Never Enough“, „ Daimonds“, „ Meilės netylėk“, „ Meilę skolingas tau“ bei autorinius kūrinius. Taip pat skambės dainos iš Sarah Brightman, Lara Fabian.

Ką dar galima pridurti…..tik gal, kad šis puikus koncertas žada nuostabią muziką , gerą nuotaiką, kuria norėsis dalintis ir su kitais.

 

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/abba-ir-kiti-pasauliniai-hitai/7400/13242



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: