Vilniaus mokytojų namai
EN

The Best Of MICHAEL BUBLE by Adam Dean | Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Kovo 8 d.
18:00 VAL.

Kovo 8 d. (penktadienis) 18:00 val.

Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30), Vilnius

 

Panda Concert tęsdama koncertų ciklą ‘‘The best of‘‘ kviečia į ekskliuzyvinį projektą The Best Of Michael Bublé”. Po gruodžio mėnesį vykusio itin sėkmingo kalėdinio turo, kurio metu buvo išparduoti visi bilietai, projektas grįžta į Lietuva su nauja pavasarine, kupina meilės ir romantikos programa. Gražiausias Michaelio Buble dainas atliks itin žiūrovų mylimas žavingasis atlikėjas iš Didžiosios Britanijos Adam Dean. Šis koncertas tai duoklė charizmatiškam Kanados pop-jazz dainininkui Michaeliui Buble.

Koncerto metu garantuotai pasijusite it Michaelio Buble šou! Kone identiški balso tembrai, romantiški sąskambiai, švelnumu svinguojantys ritmai, melodingos harmonijos kupinas šou nepaliks abejingų!

Turime garbės pranešti, kad atsivežame tiesiai iš Didžiosios Britanijos unikalų, žiūrovų mylimą ir nepaliekantį abejingų projektą!

Koncerto metu skambės visos populiariausios bei naujos kultinio Michaelio Buble dainos: “Sway”, “Feeling Good”, “Home”, “Everything”, “Quando, Quando, Quando”, “Can't Help Falling In Love”, “Higher”, “It’s a beautiful day”, ir daugelis kitų pasaulinių hitų. Tai – kūriniai, su kuriais auga kartos, kurie paliečia kiekvieną jautrią sielą ir muzikai neabejingą klausytoją.

''The Best Of Michael Buble’’– tai unikali galimybė pasijusti tarsi paties Michaelio koncerte, kupiname nevaržomos ekspresijos, meilės, aukščiausio meistriškumo ir prasikverbimo į kiekvieno žiūrovo širdį.

Laukiamiausias koncertas  skirtas moters dienos progai įvyks kovo 8 d. Vilniuje, po romantiškais šv. Kotrynos Bažnyčios skliautais.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/the-best-of-michael-buble-by-adam-dean--vilnius-418139/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: