Vilniaus mokytojų namai
EN

KONCERTAS „ĄŽUOLIUKAS, AGNĖ STANČIKAITĖ IR RAFAILAS KARPIS“


Vilniaus rotušėje, Didžioji g. 31
Penktadienis
Vasario 9 d.
19 val.

Vilniaus mokytojų namų berniukų ir jaunuolių choras „Ąžuoliukas“ (meno vadovas Vytautas Miškinis) dalyvauja koncerte su operos solistais Agne Stančikaite ir Rafailu Karpiu. Choras kartu su duetu atliks ištraukas iš G.Verdi, F. Lehar operų, V. Kernagio dainą „Baltas paukštis“ ir kitus kūrinius. Koncerto programoje įtrauktos arijos ir duetai, tiek rimtesnio, tiek komiško pobūdžio. Abu operos dainininkai šalia rimtų dramatiškų operos veikėjų mėgsta atlikti ir komiškus personažus.
Rafailas Karpis yra puikus linksmojo žanro aktorius, ir nors nebūna pagrindinis dramos herojus, prikausto žiūrovų dėmesį ir įsimena, nes priverčia juoktis. R. Karpis 2023 metais tapo TV muzikos projekto „Aš esu muzika“ nugalėtoju. Už jį balsavo publika, projekte atliko 7 skirtingų žanrų kūrinius.
Nuostabus atradimas yra solistė Agnė Stančikaitė, jau pastebėta pagrindinių mūsų operos režisierių, tokių kaip A. Cholina. A. Stančikaitė meistiriškai atliko Violettos rolę G. Verdi „Traviatos“ pastatyme Kauno muzikiniame teatre.

Bilietai: 20-25 Eur.
www.paysera.com

 

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: