Vilniaus mokytojų namai
EN

(ATŠAUKTAS) PASIMATYMAS LONDONE


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Kovo 21 d.
19:00 VAL.

Informuojame, kad Šv. Kristoforo kamerinio orkestro PASIMATYMAS LONDONE turėjęs įvykti kovo 21 d., dėl techninių kliūčių, atšauktas.
Bilietus galite pasikeisti į kitą Šv. Kristoforo kamerinis orkestro renginį kreipiantis el. paštu  info@kristoforas.lt, būtina laiško temoje nurodyti "Dėl koncerto "Pasimatymas Londone" : https://www.bilietai.lt/.../vilniaus-m-savivaldybes-sv.../
Jei pageidaujate bilietus grąžinti  prašome užpildyti pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/lit/ticket-refund-application
Grąžinimo formas prašome pateikti iki balandžio 2 d.
Orkestras atsiprašo už nepatogumus.

 -------------------------------------------------------------------------------------

Energingasis ir visuomet naujų, Lietuvoje retai girdimų šedevrų ieškantis Šv. Kristoforo kamerinis orkestras kviečia jus į nuostabų "Pasimatymą Londone"!
Kovo 21 d. 19 val Šv. Kotrynos Bažnyčioje kartu su puikiais orkestro muzikantais, charizmatiškuoju dirigentu Modestu Barkausku ir žavingu obojininku Tomu Bieliausku leiskitės į muzikinę kelionę siauromis, spalvingomis ir įkvepiančiomis karališkojo miesto gatvėmis.
Šiame susitikime magiškai suskambės Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro obojų grupės koncertmeisterio Tomo Bieliausko atliekamas britų kompozitoriaus Ralpho Vaughano Williamso Koncertas obojui ir styginiams a-moll.
Kitas vakarą papuošiantis kūrinys - 1971 m. sukurta Sero Williamo Waltono Sonata Styginiams. Tai spalvingas, nepaprasto virtuoziškumo, susigrojimo ir jautrumo reikalaujantis opusas, kuriame orkestras turi puikią progą atskleisti visas savo galimybes.
Pažadame, kad tai bus nepamirštamas vakaras - dangiškas obojaus skambesys, nuostabiai skambantis orkestras ir stebuklinga vakaro atmosfera tikrai nepaliks abejingų.
Skubėkite bilietus įsigyti jau dabar.

Atlikėjai:
Šv. Kristoforo kamerinis orkestras (meno vadovas ir dirigentas Modestas Barkauskas)
Tomas Bieliauskas (obojus)

Dirigentas:
Modestas Barkauskas

Programa:
Ralph Vaughan Williams (1872 - 1958) Koncertas obojui ir styginiams a-moll
William Walton (1902 - 1983) Sonata styginių orkestrui

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/pasimatymas-londone-420937/





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: