Vilniaus mokytojų namai
EN

MICHAEL JACKSON in Jazz


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Kovo 15 d.
18:00 VAL.

  MICHAEL JACKSON in Jazz

 

Kovo 15 d. (penktadienis) 18:00 val.

Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30), Vilnius

 

 ‘‘in Jazz‘‘ projekto sumanytojai Panda Concert jau 10 metus organizuoja išskirtinius projektus tokius kaip ,,NIRVANA in Jazz’’, ,,THE BEATLES in Jazz’’, ,,LED ZEPPELIN in Jazz’’, ,,QUEEN in Jazz’’ ir kt. Šie projektai kaskart sulaukia didelio žiūrovų susidomėjimo ir stebina anšlagais tapusiais koncertais.

 

Su dideliu džiaugsmu ‘‘in Jazz‘‘ projekto kūrėjai pristato ilgai ir su didele meile žiūrovui ruoštą naujieną – ,,MICHAEL JACKSON in Jazz“ koncertą! ,,MICHAEL JACKSON in Jazz’’ premjera įvyko 2023 m. gruodžio mėmesį ir sulaukė itin gerų įvertinimų bei susižavėjimo.

 

Renginio metu pasinersite į tikrą išgyvenimų, emocijų bei muzikos garsų pliūpsnį! ‘‘MICHAEL JACKSON in Jazz‘‘ tai didelis koncertas – fantazija paremtas legendinio amerikiečių atlikėjo, Michaelo Jacksono dainų temomis.

 

Džiazo muzikos atlikėjai pristato Vilniaus publikai aukščiausius kokybės standartus pralenkiančią programą. Pasitelkę neįtikėtiną salsos, sambos, bossa novos, swingo, baladžių garso ir ritmų spalvų šėlsmą atlikėjai pažada, kad visus nukels į ryškiausias Pop Karaliaus žybėjimo scenoje akimirkas, kurios užkariaus net didžiausio skeptiko širdį. Puikūs muzikantai, kurių meistriškumas ir profesionalumas nekelia jokių abejonių, padovanos netikėtą ir prabangų reginį akims ir atgaivą sielai.

Programoje geriausi visų laikų Michaelo Jacksono kūriniai, kaip antai: ‘’What About Us’’, ‘’Billie Jean’’, ‘’Smooth Criminal’’, ‘’Thriller’’, ‘’Man In The Mirror’’, ‘’Earth Song’’ ir daugelis kitų.

Kovo 15d., penktadienis, 18 val., Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilnius.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/michael-jackson-in-jazz-421701/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: