Vilniaus mokytojų namai
EN

ROMANSŲ IR MEILĖS DAINŲ VAKARAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Balandžio 24 d.
19:00 VAL.

ROMANSŲ IR MEILĖS DAINŲ VAKARAS
EDGARAS DAVIDOVIČIUS – vokalas, gitara
JOKŪBAS BAREIKIS – vokalas, gitara, fortepijonas
Du žavūs ir talentingi scenos vyrai balandžio 24 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje pasiruošęs suvirpinti susirinkusiųjų klausytojų širdis: pažadinti prisiminimus apie meilę, ilgesį, laukimą, prisilietimą… Koncerto metu romanso magija sujungs nostalgiją ir sentimentalų jausmingumą, įtraukdama kiekvieną klausytoją - juk visi savaip patyrėme ar suprantame meilę, visi turime savo širdies dainą.
Tenoras Edgaras Davidovičius – sparčiai karjeros laiptais kylantis jaunosios kartos operos solistas. Jaunasis atlikėjas pelnė ne vieną apdovanojimą įvairiuose konkursuose, aktyviai koncertuoja su grupe „ El Fuego“. Šįkart Edgaras kausytojus džiugins ne tik nuostabiu dainavimu, bet ir gros gitara. “...gitara stovi kambario kampe, praeidamas pro šalį užmetu į ją akį ir nepraeinu nepalietęs” – sako atlikėjas.
Jokūbas Bareikis Lietuvos teatro ir kino aktorius, dainininkas, daugybės televizijos projektų dalyvis. Daug dar būtų galima vardinti jo nuopelnų. Šįsyk Jokūbas paruošė išskirtinai romantišką ir sentimentalę programą, pritardamas gitaros ir fortepijono skambesiu. Ką dar galima pridurti…..tik gal, kad šis puikus koncertas žada nuostabią muziką ir gerą nuotaiką šiltą pavasario vakarą.


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: