Vilniaus mokytojų namai
EN

Austieja ir grupė - Sãva vėituo


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Rugsėjo 8 d.
17:00 VAL.

Austieja ir grupė - Sãva vėituo

Rugsėjo 8 d.,  Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius

      Austieja - gerai pažįstama mąsliam, išrankiam ir į gelmę nerti mėgstančiam klausytojui. Unikali muzikos, poezijos, dainų kūrėja, garsiai suskambėjusios dainos ŽGŽ - Žiaurē graži žėima - autorė, savo dainose prabyla žemaičių kalba. Prigimtinis šios kalbos vartojimas kūriniuose - ryški menininkės kūrybos savybė.

Sakralioje Šv. Kotrynos bažnyčios erdvėje magiją stiprins ir filosofiniu keliu į žmogų žengs autorinės Austiejos dainos, subtiliai atliekamos jos ir talentingų grupės narių.

Dalyvauja – Austieja (vokalas, smuikas), pianistas Deividas Pileckas, Tadas Petkevičius Grajauskas (gitara), Robertas Tamošiūnas (perkusija), kanklininkė Lina Žilinskaitė, Gabija Petrauskaitė (vokalas),  Adrijus Alminas (vokalas).

Dainose skleisis žmogaus ir gamtos, savojo ‚aš‘ pripažinimo įvairiose gyvenimo perspektyvose, visatos tinklo sąsajų temos.

,,Džiaugiuosi galimybe pakviesti Jus ten, kur, tikiuosi, garsu išskridęs žodis virs stebuklu ir nusileis klausančiojo ir klausiančiojo širdyje, o iš ten kils...“ – Austieja.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/austieja-ir-grupe-sva-veituo-436487/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: