Vilniaus mokytojų namai
EN

''Debesuota su pragiedruliais''


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Spalio 17 d.
19:00 VAL.

Spalio 17 d. 19 val. Vilniaus šv. Kotrynos bažnyčia

DEBESUOTA SU PRAGIEDRULIAIS

Festivalio atidarymo koncertas!

Koncerto trukmė 1 val. 30 min. (be pertraukos)

Atlikėjai:

Juozas Gaižauskas

Rolandas Kazlas

Gabrielė Vilkickytė

Jurgita Šeduikytė

Emilija Latėnaitė

Aidas Giniotis

Eimutis Kvoščiauskas

Sakalas Uždavinys

Dalius Skamarakas

Marius Matulevičius

 

 

Žinomas Lietuvos teatro ir kino aktorius, šešių knygų autorius, vienas skaitomiausių Lietuvos rašytojų, bestselerių autorius, bardas ir dainų kūrėjas Juozas Gaižauskas - vienas ryškiausių Lietuvos multitalentų, nuolat rengiantis įspūdingus savo knygų pristatymus, kaskart sutraukiančius šimtus skaitytojų ir žiūrovų kviečia į vienintelį ir unikalų savo debiutinį vinilinio albumo „Debesuota su pragiedruliais“ pristatymo koncertą su ryškiausiomis Lietuvos teatro ir muzikos žvaigždėmis.

Subtilus ir daugiasluoksnis, gilus ir prasmingas, trapus ir paslaptingas, ironiškas ir juokingas – toks bus šis vakaras po šv. Kotrynos bažnyčios skliautais. Jei danguje ir plauks debesys, savo širdyse pasirenkite patiems nuostabiausiems pragiedruliams.

XXI Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m.  - jau sukūrė savo legendą ir kasmet sutraukia didelį pulką autorinės dainos žanro gerbėjų. Jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos pelno nuoširdžias klausytojų simpatijas.

„Tai – aš“ – muzikinės bendruomenės jėga, scena jauniesiems dainų ir tekstų autoriams bei atlikėjams, koncertiniai ekipažai, keliaujantys po Lietuvos miestus ir miestelius, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams ir jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių. Jei visa tai apie tave, sakyk: „Tai – aš!“

Daugiau informacijos apie festivalį www.taias.lt

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/debesuota-su-pragiedruliais-436045/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: