Vilniaus mokytojų namai
EN

(PREMJERA) Paryžiaus Klasika: EDITH PIAF, DALIDA, JOE DASSIN, PIERRE BACHELET, ALLAN DELOIN / Violette Jehannot De Bartillat su gyvo garso grupe (Prancūzija, JAV)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gruodžio 20 d.
18:00 VAL.

(PREMJERA) Paryžiaus Klasika: EDITH PIAF, DALIDA, JOE DASSIN, PIERRE BACHELET, ALLAN DELOIN / Violette Jehannot De Bartillat su gyvo garso grupe (Prancūzija, JAV)

Gruodžio 20d. Vilnius, Šv. Kotrynos Bažnyčia

Koncertų organizatorius Panda Concert skelbia didžiąją kalėdinę premjerą, kuri pasieks išskirtinai tik sostinę magišku šventiniu laikotarpiu. Į Lietuvą iš Jungtinių Amerikos Valstijų bei Prancūzijos atveža unikalų, autentiškumo stygas atkūriantį bei kupiną romantikos dvelksmo projektą, kurio metu skambės visos gražiausios Prancūzijos dainos. Projekto sumanytojai ir kūrėjai Panda Concert žada, kad šio vakaro centre neabejotinai bus XX-ojo amžiaus legenda, garsiausia visų laikų prancūzų dainininkė ir visuotinė scenos žvaigždė – Edith Piaf! Beje, legendinė dainininkė yra gimusi gruodžio 19 d. ir šiemet sukanka jos 109-osios gimimo metinės, tad vakaro epicentre skambės gražiausios jos meilės baladės tokios kaip: „Padam, padam“, „Milord“, „La vie en rose“, „Non, je ne regrette rien“, „Hymne à l'amour“ ir daugelį kitų.

Taip pat, vakarą papuoš romantiškojo Joe Dassin kūryba, kaip pavyzdžiui, visiem puikiai pažystamos dainos: „Et Si Tu N`Existais Pas“, „Salut“, „À toi“.

Egipte gimusios, bet didžiąją dalį gyvenimo kūrusios ir praleidusios Prancūzijoje žaviosios Dalidos dainos. Paryžiaus klasikos vakaras taipogi negali įvykti be duoklės skyrimo Prancūzijos aktoriui ir daininkui, XX-ojo amžiaus kino ikonai – galantiškajam Alain Delon ir jų duetui su Dalida, kuris sulaukė didelio pasisekimo ir žiūrovų audringo susidomėjimo. Jų dainą „Paroles, paroles“ žino ir dainuoja visas pasaulis!

Na ir kaip gi be XX-ojo a. Prancūzijos pažybos, žymaus dainų autoriaus ir dainininko Pierre Bachelet, taip pat žinomo kaip Andrew Bacson. Jo kūrybos ir atlikimo daina „Emmanuelle“ iki šiol yra Montmartre romantiškų gatvelių simboliu.

Legendinės melodijos, sodrus talentingosios prancūzaitės, sėkmingai koncertuojančios po visą pasaulį, Violette Jehannot De Bartillat balsas, užburiantys muzikos instrumentų skambesiai nepaliks abejingų! Koncerto organizatoriai kviečia patirti tikrą atgaivą sielai ir pasitikti šventes kartu jau gruodžio 20d. Vilniuje, po Šv. Kotrynos Bažnyčios skliautais.

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/premjera-paryziaus-klasika-edith-piaf-dalida-joe-dassin-pierre-bachelet-allan-deloin-violette-jehannot-de-bartillat-su-gyvo-garso-grupe-prancuzija-jav-436128/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: