Vilniaus mokytojų namai
EN

Daina ir dainelė


VMN Baltoji salė
Šeštadienis
Spalio 19 d.
12:00 VAL.

DAINA IR DAINELĖ
Skirtingos kartos – muzika viena!
Koncerto trukmė 1 val.
 
Atlikėjai:
Saulius Lipčius (gitara) su sūnumi Teodoru
Aistė Bružaitė (kanklės) su dukra Akvile ir sūnumi Luku
 „Ąžuoliuko“ choro berniukų grupės, mokytojos Daiva Leipuvienė ir Edita Narmontienė
 
Visada smagu, kai muzikavimo, dainavimo meistrystė perduodama iš kartos į kartą, kai puoselėjamos tradicijos. Šis festivalio koncertas bus puikus to įrodymas. Žiūrovai turės unikalią progą scenoje išgirsti šeimų duetus.
Ąžuoliuko muzikos mokyklos III ir IV klasių berniukų chorai atliks daineles iš Vytauto Miškinio ciklo „Padainuosim pasakėlę“. Kartu soluos bei programą savo dainomis papuoš  Aistė Bružaitė (kanklės) su dukra Akvile ir sūnumi Luku ir Saulius Lipčius (gitara) su sūnumi Teodoru.
Pakvieskite į koncertą visą savo šeimą, ir tegu nuskamba skirtingų kartų atliekama Daina ir Dainelė.
 
XXI Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš
Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m.  - jau sukūrė savo legendą ir kasmet sutraukia didelį pulką autorinės dainos žanro gerbėjų. Jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos pelno nuoširdžias klausytojų simpatijas.
„Tai – aš“ – muzikinės bendruomenės jėga, scena jauniesiems dainų ir tekstų autoriams bei atlikėjams, koncertiniai ekipažai, keliaujantys po Lietuvos miestus ir miestelius, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams ir jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių. Jei visa tai apie tave, sakyk: „Tai – aš!“
 
Daugiau informacijos apie festivalį www.taias.lt


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: